HVAD DRÆBER EN GOD TRÆNING

HVAD DRÆBER EN GOD TRÆNING
Når telefonen bipper

Sms’er kan dræbe en hver god træningsgejst. Jeg kan have den bedste energi, og have lavet de første 3 øvelser med sveden piblende fra panden. Og SÅ kommer sms’en som nærmest trækker mig ud af træningslokalet, og direkte hjem til min veninde for at diskutere om hendes tinderfyr er kærestepotentiale. Og dumme mig, kan bare ikke vente med at svare, hvilket betyder at den helt store sms/snap korrespondance allerede har fjernet alt fokus.

Når jeg ser træt/udkørt/træls ud
Sikkert nogle der synes det er overfladisk, for det betyder jo ikke noget hvordan man ser ud når man træner tsk! Og hvis man ikke ligner en hængt kat efter en træning, så har man ikke fået noget ud af den, bla bla bla. Det ødelægger altså min træning når jeg står foran spejlet, og ikke kan få øje på andet end de mørke rander under mine øjne, et udbrud af uren hud på kinden, eller at de tights jeg har valgt i dagens anledning sidder helt hen i vejret. Jeg træner bedst når jeg føler jeg ser ordentlig ud. Punktum.

Når mine høretelefoner løber tør for strøm
Hvis man bruger trådløse høretelefoner, så sker det i ny og næ at man får meddelelsen ‘battery low’ alt imens jeg tænker NOOOOO! Jeg træner bedst i min egen lille verden, med mit eget musik i ørerne.
Det er helt utrolig hvor meget musik betyder for min træning. Derfor har jeg også en decideret trænings playliste, som jeg opdaterer jævnligt.

Når jeg ikke hvad hvad jeg skal træne
Hvis jeg ikke hjemmefra har besluttet mig for hvad jeg vil træne, så er der en stor chance for at jeg går lidt omtåget rundt i centeret. Det fungerer bedst når jeg har besluttet mig for en type træning, eller et par muskelgrupper, så ved jeg hvad jeg skal arbejde mod. Det er dog længe siden jeg har trænet efter et program, da bare tanken om det stadig suger alt gejst ud af mig, efter 3 år hvor programmer blev fulgt slavisk. Så en ‘ting’ der midimellem fungerer bedst for mig.