Hvor godt kender du din hud?

A-DermaA-Derma

skaermbillede-2017-06-26-kl-11-13-39

Nedtællingen har været igang længe! Der er nu præcis 7 dage til vi rejser til Mallorca på ferie. Det er tiltrængt, da Lasse og jeg vi ikke har holdt ferie sammen i 1,5 år og siden da er vi både blevet forældre og husejere – ih hvor tiden dog går! Jeg var 24 år da jeg mødte Lasse første gang, nu bliver jeg snart 29, yikes! Føler stadig det var igår. Det betyder egentlig ikke så meget for mig det med alder, eller ikke tallet i hvert fald. Men jeg må indrømme at når jeg ser nogle af de første kæreste billeder af os, så ser jeg ung ud. Ergo må jeg jo se ældre ud nu,og det synes jeg godt kan være lidt svært faktisk, selvom det er naturens gang. Måske er det egentlig bare frygten for at tiden går for hurtigt, som jeg blive konfronteret med når jeg kigger på billeder, men uanset kan man jo godt tage sine forholdsregler og passe lidt på sin hud.
A-Derma A-Derma
I mine helt unge dage, var jeg en af dem der lå og stegte i et solarie. Helst flere gange i ugen, og det må man jo betale prisen for i dag. Jeg tænker i hvert fald at det ikke ligefrem har bidraget til færre rynker. Dertil elsker elsker elsker jeg at befinde mig udendørs. Vores nye hus ligger på en stor grund med en dejlig kæmpe plæne, så den friske luft bliver allerede nydt med både bål i haven, grill, leg og havearbejde. Mine træninger rykker jeg også meget gerne udendørs forår og sommer, både stykedelen men også mine løbeture. Og så lufter jeg jo vores hund Erwin, så i kan godt fornemme at jeg er meget ude.
A-DermaAf netop de årsager, er jeg udvalgt til at teste produkter fra A-Derma. Det forholder sig nemlig sådan at 1 ud af 3 kvinder har sart hud og den enkeltes livsstil har stor indflydelse, da huden reagerer på sine omgivelser. A-Derma laver cremer til sart hud, alt fra ansigtspleje, kropspleje, solbeskyttelse, basispleje samt reparationscremer.
Inden jeg bestilte produkterne nedenfor blev jeg introduceret for en test som i kan finde her. Her svarede jeg  på spørgsmål omkring min hud i ansigtet, på kroppen om mine omgivelser og adfærd. Testen anbefalede mig produkterne i kan se på billedet. En soothing foaming gel som er en sæbe og parabene fri rense gel, deres moisturising body lotion som hurtigt trænger ind i huden, en Rheacalm rensemælk til at berolige huden og fjerne makeup og en Hydralba som er en 24-timers fugtighedscreme.
Nu er jeg så gået igang med at bruge deres  produkter, og har også fået en sending med solbeskyttelse til vores ferie. De sidste år har jeg prioriteret min hud højt, da jeg netop spenderer en del timer i omgivelser der påvirker min hud, er det noget i tænker over?

A-Derma