Når et helt hus skal indrettes..

fuhr home
Som i nok har læst, så skal vi snart flytte. På torsdag er dagen hvor får vi nøglerne til det nye hus, så der kan jeg begynde at vise jer vores fine nye base.
Den første uge går med at få sat nyt loft op, lavet nyt køkken og malet. Derfra kan vi rigtig påbegynde indflytningen og ikke mindst indretningen. Det bliver helt utrolig fantastisk at starte i et nyt hus sammen, for selvom vi efterhånden har boet samme nogle år, så er vores nuværende hus jo et Lasse købte i sin tid. I dag er det indrettet helt anderledes end da jeg flyttende ind, vi har købt en del fælles ting og fået en anden smag. Når nu vi får vores nye hus, skal vi starte helt fra scratch. Papiret er blankt og skal udfyldes med en masse sjæl og varme, så det kommer til at føles som hjem. 
 
Vi er begge glade for en indretning der er funktionel og simpel, men der må gerne være noget mere sjæl end vi har i vores nuværende bolig, og netop derfor har jeg forelsket mig i en lille fin butik i Aarhus, som min veninde Diana har introduceret mig for. FUHR HOME har møbler du ikke finder hvor som helst, de får dem nemlig selv produceret af deres egne leverandører. Og i sidste uge var jeg forbi butikken til en lille snak, da jeg har hørt en fugl synge om at de snart får nye varer hjem. I den anledning ved jeg nærmest ikke hvor begejstringen er størst, for de får virkelig nogle skønne produkter hjem, men indtil da kan jeg tippe om at de holder et vildt udsalg, hvor i kan nuppe alt i butikken med hjem til billige penge. De holder nemlig lagersalg for at gøre plads til den nye kollektion så i kan spare 50-70% på ALT i butikken. Jeg besluttede mig for at tage nogle billeder til jer, så i kan se nogle af de fine ting. Da jeg først var gået igang, kunne jeg ikke stoppe igen..

Butikken ligger i vestergade 41, Aarhus C og lagersalget afholdes d. 1, 2 og 3 Juni fra 11.00-19.00
Jeg kan varmt anbefale jer at kigge forbi ♥
Sommerbænk i pap, den kan foldes sammen til ingenting - smart !
Sommerbænk i pap, den kan foldes sammen til ingenting – smart !

En af mange lamper, med et industrielt look
En af mange lamper, med et industrielt look..


Tæppet her kan i måske genkender? Vi har nemlig en puf i samme materiale

img_3649