Meraki Mini Event

meraki
De brune flasker genkender du muligvis? Vi har dem stående ved køkkenhåndvasken – opvaskemiddel og håndsæbe fra meraki. Igår var jeg inviteret indenfor i deres inspirerende univers, sammen med en håndfuld andre kvindfolk, der ligesom mig ankom spændte på aftenen. Inden da havde jeg afleveret Amilia hos Lasse, som stadig var på job. Han jobber jo som i ved hos FCM i Ikast, min fødeby og samme by som meraki har deres fine showlab. En aften uden børn og med forkælelse til mødre med deres lækre produkter, for meraki sortimentet består både af velvære- og livsstilsprodukter.

meraki meraki merakiDa en skøn anretning var nydt, blev vi inviteret længere ind i meraki universet. Her stod der fodbad klar på lange rækker! Helt ærligt så mindes jeg ikke hvornår jeg sidst har fået mig et fodbad, men sikke en afslappende stund. Og som vi fik fortalt at ‘friske fødder givet et frisk hovede’ så det kan være det var noget man skulle dyrke oftere. Og noget så simpelt som et fodbad i selskab med andre kvindfolk, var en oplevelse i sig selv. Måske man skulle invitere en veninde over til fodbad i ny og næ!

meraki
meraki meraki
meraki meraki meraki
De her moisturising sokker, må jeg simpelthen eje. Efter fodbad blev fusserne smurt med fodcreme og puttet i ‘svøb’ i 30 minutters tid, hvor cremen fik lov at trække ind. De kan bruges op til 50 gange og er nu sat på min ønskeseddel. (Den 28. august må gerne komme snart!) 😉

meraki
Aftenens begivenhed, handlede selvfølgelig om mor, men også om vores øjesten (de kære børn). Meraki har nemlig udviklet en ny serie af produkter til baby og børn – meraki mini, som kommer i butikkerne i slutningen af juli. Jeg kan vist godt tale for alle de tilstedeværende, når jeg siger at begejstringen var stor. Produkterne passer til resten af meraki sortimentet, så til jer der er farveforskrækkede (inkl. mig selv), så passer de så fint ind på badeværelset. Kigger man bag på meraki mini produkterne finder man tre certificeringer, svanemærket, astma og allergimærket og et eco cert-mærke. Sidder du uden børn og læser med, så tro mig når jeg siger at det er noget du kigger efter, så snart du står med guldklumpen i armene. Tingene bliver sat i et andet perspektiv.
Nu glæder jeg mig til at teste produkterne med Amilia, og især olien som er en tørolie der lynhurtigt tørrer ind. Hvis i selv har stået med en baby og hænder smurt ind i olie, så ved i hvad jeg mener.

meraki