Når baby (og hund) spiser op er mor glad

img_3188 img_3189
Annonce
Som jeg skrev i mit indlæg ‘Det der med at have hund og baby’, så er Erwin ikke en typisk labrador hvad angår mad. Den helt store begejstring for hundemad har vi aldrig oplevet hos ham.
Til gengæld er der store hundeøjne når vi spiser aftensmad, og netop derfor har jeg sagt ja til et lille forsøg med nyt hundemad. Mærket er PURINA PRO PLAN, og vi (eller rettere sagt Erwin) har testet det i små 14 dage nu.

Når der sker store ting i Erwins liv, så mister han appetitten. Tænk lige at hunde er så følsomme? Eksempelvis var det en enorm omvæltning for ham, da vi flyttede til Norge og da Amilia blev født. Nu er vi så småt begyndt at pakke vores hjem ned i kasser igen, da huset jo er solgt. Erwin har bemærket de mange flyttekasser, som tårner sig op i køkken alrummet, og går i en stor cirkel udenom dem, han skulle jo nødig komme for tæt på! Taget dét i betragtning så spiser han faktisk ret ivrigt af den nye mad. Om det er fordi at maden er et hit, eller om han nyder Amilias pludselig store interesse for hans foder dét ved jeg ikke. Men han spiser i hvert fald lystigt og når baby spiser op er mor glad, og præcis sådan er det også med en vuffer – i hvert fald herhjemme.

Konkurrence
PURINA PRO PLAN kører i øjeblikket en konkurrence HER hvor en heldig hundeejer kan vinde 1 x 14 kg valgfri hundefoder. Hvis i vil deltage skal i finde konkurrencen på deres facebook, og uploade et billede af jeres hund i kommentarfeltet. Konkurrencen kører kun 1 dag, og du kan deltage på Facebook lige her, så I skal være hurtige 🙂
Det sødeste/sjoveste/fineste hundebillede bliver nemlig udtrukket i dag.
Hvis i er ligesom mig, så har i tonsvis af billeder af jeres vuffer på telefonen, så der er sikkert rig mulighed for at finde det perfekte billede til konkurrencen 🙂

Posen som Erwin tester er rig på laks samt alle de vigtige næringsstoffer, som han har brug for til en sund og aktiv livsstil. Og så fremmer det også sunde led!
Posen er en del af PURINA PRO PLAN-serien som er baseret på optinutrition med forskellige produkter. Det betyder at hvert enkelt produkt har målrettede fordele, som passer til din/jeres hund. I kan eventuelt læse mit tidligere indlæg, hvis i vil læse mere om foderet, eller måske bare vil læse mere om Erwin 😉

purinaproplan