Når man ikke har været i byen i fire år

img_2755
De her piger var jeg forleden i byen med, og sikke en god aften vi havde i Aarhus’ natteliv. Der var ikke specielt gang i byen, men at tilbringe de sene timer med dem var simpelthen så skønt. Min sidste bytur ligger flere år tilbage, faktisk helt tilbage i januar 2013 hvilket jo lyder helt vanvittigt. Det var lige inden jeg begyndte at tage min træning sådan rigtig seriøst, og begyndte på bikini fitness. Inden da havde jeg fået tanket gå-i-byen kontoen gevaldigt op, for jeg havde haft et par skønne år som bartender.
Men at der skulle gå 4 år før jeg tog i byen igen, havde jeg ikke drømt om. Det passede bare aldrig så godt ind de følgende år. I 2013, 2014 og 2015 var bikini fitness  mit omdrejningspunkt og mit fokus var skarpt indstillet på træning. I 2015 blev jeg gravid og i sensommeren 2016 blev Amilia født. Wupti så gik der lige fire år.

MEN i fredags var vi afsted og det var umådeligt så hyggeligt det var. Mit syn på alkohol har ændret sig flere gange i løbet af årene. Efter jeg selv miksede cocktails på stribe og aldrig sagde nej til en morgenfest, kunne jeg ikke finde plads til de overflødige kalorier fra vin, shots eller cocktails. Jeg synes det var spild, og foretrak til en hver tid en kaloriefri sodavand til maden, frem for et glas rødvin. Lasse og jeg talte ofte om at når vi skulle på ferie, så skulle vi nyde en kold øl på stranden, men når det kom til stykket ville jeg hellere have mig en kold kokosnød. Min pointe er at det altså er lidt sjovt som man ændrer sig. I morges mindede Lasse mig om at det er ‘drinks fredag’, så efter aftensmaden hygger vi med et glas vin, eller en lækker gin tonic. Vi har sågar købt et fint lille barbord, hvor vi har en lille gin samling. Nu prioriteres hyggen og jeg er bedøvende ligeglad med de ekstra kalorier.