Simple Feast – Mad på glas

Simple Feast - Mad på glas
Simpel Feast - Mad på glasAnnonce
Vi har testet noget nyt herhjemme på madfronten. Et koncept der hedder SIMPLE FEAST, hvor man får leveret lækker og 100% økologisk direkte til døren. Maden er på glas og menuen skifter hver måned, så smagsløgene bliver bestemt tilfredsstillet. Maden bestilles gennem ‘Simple Feast’ appen, hvor man kan vælge et abonnement med 4 glas til 657,- eller 8 glas til 1190,- begge priser er inkl fragt. For hvert glas er det mindst to portioner, og så tager retten ikke mere end 10 minutter at opvarme i en gryde.
Nu har vi testet det i en måned, og konceptet passer rigtig fint ind i vores hverdag. Det forholder sig nemlig sådan at Lasse har 3-4 dage i ugen hvor han er hjemme efter 19.00, på de dage kan det godt være en anelse presset for mig at stå i køkkenet, da der ofte er mange ting der skal ordnes fra jeg holder fri fra job. Amilia skal hentes, Erwin skal luftes, der skal måske handles ind og så også laves mad. Amilia kan nogle gange sidde og lege selv, men har hun haft en lang dag i vuggestuen, så vil man selvfølgelig gerne være sammen med hende og ikke tænke for meget på praktiske gøremål. Det er altid langt nemmere de dage hvor vi er to til det hele, så de resterende dage har jeg været enormt glad for vores måltider på glas.

Sammen med de 8 glas vi har modtaget, fik vi også et lille hæfte med serveringsforslag. Typisk noget simpelt tilbehør, som gør retten ekstra lækker. Eksempelvis fik vi forleden thailandsk kylling, hvor melon og agurk salaten var et af serveringsforslagene. Min mor spiste med denne dag, og der var mad nok til tre med det tilbehør jeg havde lavet. Foruden salaten, fik vi quinoa, kidney bønner og rødbede chips. Både Lasse og min mor var noget imponeret over retten, da vi faktisk havde været på farten det meste af dagen, men i princippet tog det jo ingen tid at lave da gryderetten blot skulle varmes. Tilbehøret brugte jeg vel 20 minutter på. Så har man gæster på en travl dag, kan måltiderne også sagtens bruges. Jeg tror dog mest af alt at vi vil benytte det på de dage, hvor Lasse er sent hjemme for at gøre det nemmere for mig. Her vil jeg typisk nøjes med at lave simpelt tilbehør som råkostsalat, bønnepastaa, ris eller quinoa. Når Lasse så kommer hjem, behøver han heller ikke at spise kold mad, for jeg kan nøjes med at varme halvdelen af portionen til mig selv.

Jeg synes også konceptet fortjener et skulderklap for de spændende retter. Kedeligt og smagsløs mad oplever man ikke. Der er nye retter hver måned, og dertil synes jeg det er enormt fedt at der ikke er benyttet tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Der er brugt traditionelle henkogningsmetoder for at opnå naturlig holdbarhed på mindst 3 uger, så længe glassene opbevares ved max 5 grader.

APRIL RETTERNE Ungarsk gullash, vegetarisk bolonaise, lam tika masala og thailandsk kylling. 
MAJ RETTERNE
Marrokansk oksetagine, kyllingefrikasse, Dhal og BBQ-gris

Simpel Feast - Mad på glas img_2614

simple feast - mad på glas