Træning for mor med bobles

Produkterne er modtaget som en gave
Træning for mor med bobles
Træning for mor med bobles

Som der blev skrevet på instagram, er bobles efterhånden obligatorisk på børneværelset. Så hvorfor ikke bruge det til træning når i sikkert alligevel har det stående. De impulsive ture i træningscenteret kan vi godt blive enige om, at der bliver færre af når man er mor, men vil man træne kan det sagtens lade sig gøre med lidt fantasi. Jeg mindes selv at jeg som lille af og til var dampende og rød som en tomat i ansigtet efter leg. Børn bruger en masse energi når de leger og tumler, og med lidt inspiration fra deres verden kan man sagtens få pulsen op.

Til træningen har jeg brugt en stor donut, tumlebræt, krokodille, design edition M h 36, design edition M h 12 og en elefant.

Eftersom øvelserne er med kropsvægt kan jeg godt lide at køre lidt flere gentagelser end når jeg træner med vægte. Fx mellem 15-20 gentagelser. Dertil sørger jeg for at holde ultra korte pauser, for at holde pulsen høj. Mine pauser er på max 20 sekunder mellem hver øvelse.
Træningen byggede jeg op som cirkeltræning, hvor jeg kørte to runder af alle øvelser. Har man mod på det kan man snildt køre flere runder.
Er man derimod nybegynder kan man også sagtens udvælge sig 6 øvelser at starte på.

OVERHEAD SQUAT (Billedet i toppen)
En øvelse der er langt mere udfordrende end man tror. Så snart armene holdes strakte over hovedet udfordres både skulderstabilitet og balancen. Dertil træner man selvfølgelig ben, balder og core.

SLIDE BACK LUNGE
En rigtig god øvelse til de kære balder. Hold balancen ved at fiksere øjnene ved et punkt. Skub tumlebrættet bagud med den ene fod. Sørg for at komme så langt ned som muligt. I Toppen af øvelsen spænder man i balderne, men forsøger at holde spændingen hele vejen igennnem.
Husk at skifte ben.
Træning for mor med bobles
PIKE
En core øvelse hvor din bevægelighed i skulderne også udfordres. Sørg for at holde ryggen ret når du trækker bagdelen mod loftet. Desuden er det vigtigt ikke at svaje i ryggen, når du kommer ned i planken. 
Træning for mor med bobles
SQUAT
For mange kan det være en udfordring at squatte dybt. Her er donut’en en hjælp. Forsøg at squatte så langt ned at bagdelen netop rører dounut’en. Det er dog vigtigt at man ikke sætter sig ned, for så er øvelsen ikke længere hård. Hold gerne ‘siddepositionen’ et par sekunder inden du bevæger dig op igen. Du kan varierer øvelsen ved at stå smalt eller bredt. 
Træning for mor med bobles
SIDE PLANKE MED VIP
I øvelsen her udfordrers man virkelig på balance fronten. Hoften bevæger sig op ned. Kan du vippe hoften længere op end på billedet er det kun rigtig godt. Hvis du har mod på det, kan den også laves på strakt arm. 
Træning for mor med bobles
ELEVATED PUSHUP
Har du allerede godt styr på armbøjningerne, kan du tage dem til et nyt level ved at hæve fødderne. Herved bærer du mere af din egen kropsvægt. Dertil skal du ovenikøbet holde balancen på donut’en. Øvelsen kan laves smalt hvor du bruger mere af triceps som er bagsiden af armen, eller bredt hvor du aktiverer mere af dine brystmuskler. 
Træning for mor med bobles
BULGARSK LUNGE
Det bagerste ben hæves op. Det forreste ben bliver derved mere udfordret end i en normal lunge. Øvelsen er desuden god til at skabe kontakt til balderne, hvor du kommer dybt nok ned. 
Træning for mor med bobles
BALANCE PLANKE
Elefanten vendes på hovedet og kan derved vippe. Hænderne placeres på elefantens fødder imens ud laver en planke. Træk skiftevis det ene og det andet ben op. Du kan også lave det til en puls øvelse ved at lave hurtige skift på fødderne. 
Træning for mor med bobles
BALANCE PUSH UP
Ligesom i øvelsen ovenfor, kan elefanten vippe. Derfor udfordres du mere end i en normal armbøjning. Dog bærer du ikke så meget af dine egen vægt som i en armbøjning på gulvet, da dine hænder er placeret hævet over jorden.
Træning for mor med bobles
STEP UPS
Sørg for at hele foden er placeret på design edition, hælen må ikke stikke ud. Træk benet så langt op du kan.
Vil du gøre øvelsen mere svær, kan du i stedet for at støtte på et strakt ben træde tilbage og lave en lunge ned. Øvelsen er rigtig god for dine lår, uanset om du laver den ene eller anden variant. 
Træning for mor med bobles
DIPS TIL MORMORARMENE
Krokodillen placeres op af en væg. Bøj i armene og kom dybt ned med numsen hver gang. Øvelsen giver ømme arme!! 
Træning for mor med bobles
UDRULNINGER
En virkelig udfordrenge øvelse for din core. Kom så langt frem du kan. Desto længere frem og ned du kommer, jo mere får du ud af øvelsen. Øvelsen kan gøres sværere ved at fjerne krokodillen under knæene, og i stedet bruge en måtte. Er du rigtig sej laver du den på tæerne. 
Træning for mor med bobles