Mexicansk mad med nye bonduelle produkter

bonduelle
bonduelle
skaermbillede-2017-03-15-kl-14-06-44I sidste uge var min veninde med mig ude at handle ind til aftensmad. Vi kom forbi en køledisk med convenience food – altså mad der er klar til brug eller spise. Jeg pegede på en pakke kartofler der lå i en pose og allerede var skåret i både, klar til at smide i ovnen og udbrød ‘gud hvor smart’! Alle de her slags smarte løsninger kan jeg egentlig rigtig godt lide. Gulerødder der allerede er snittet, eller sunde færdig retter som bare skal smides i ovnen. Herhjemme har vi benyttet os af den slags lige da Amilia blev født. Vi var enige om at vi ikke ville falde alt for meget i usund-take-away-vi-er-nybagte-forældre-fælden, så derfor var det en god løsning for os. En anden ting vi spiste og spiser ofte er mexicansk, da det ikke tager mange minutter i køkkenet at bikse sammen, og ikke kræver research i kogebøger og på nettet. Det er lige til og skøn mad til en travl hverdag. Derfor var jeg også vildt begejstret, da Bonduelle sendte mig deres tre nye produkter tex mex chili majs, tex mex sorte bønner og tex mex majs med røde kidney bønner, som er perfekte ingredienser til mexikansk mad. Måske i allerede er løbet ind i dem på hylderne i supermarkedet?
Alle tre varianter blev brugt i vores tortillas, og de sorte bønner brugte vi også til vores nachos. I mange år har der ikke været den store variation i vores tortilla ingredienser, så de nye produkter var et kæmpe hit for smagsløgene.

SIMPEL GUACAMOLE
2 store avocadoer
4 spsk skyr
1 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
salt/peber

NEM HUMMUS
1-2 spsk tahin (kan undlades)
3/4 dl olivenolie
1 dåse drænede bonduelle kikærter
2 fed hvidløg
saft fra en halv citron
salt

Står du en aften og skal strikke en lynhurtig aftensmad sammen, kan man også hurtigt peppe en semi kedelig færdigsalat fra køledisken op, med lækre friske bonduelle produkter. Rist eventuelt en dåse kikærter på panden med lækre krydderier, eller tilsæt tex mex chili majs, eller de sorte bønner. Måske med lidt frisk frugt og vupti så er din kedelige salat, not so kedelig anymore. 😉 Find mere nem og simpel inspiration her
img_2333bonduelle