Når reebok relancerer en klassiker

 

Reebok faceReebok face

skaermbillede-2017-04-08-kl-21-46-57

Kufferten blev pakket i fredags og igår ankom vi til Marbella Fitness Camp, hvor påsken og den næste uge skal tilbringes. I løbet af ugen har jeg ikke haft tid til at pakke, så det blev i sidste øjeblik fredag aften inden sengetid. Her indså jeg også hvor elendig jeg er til at pakke, og misunder dem der kan pakke på 15 minutter. Det tog mig flere timer, før jeg kunne lukke kufferten og kunne gå træt i seng. Når det så er sagt er det også første gang jeg skulle pakke til Amilia, for det er første gang hun rejser med mig. Dertil er man vel en smule perfektionistisk for jeg pakker ikke tilfældige outfits til hende, jeg går mindst lige så meget op i hendes tøj som mit eget. Og så er jeg meget visuel, jeg ville egentlig helst ligge alt op i sæt, både når det gælder træning, hverdagstøj og Amilias tøj, men i stedet må jeg knibe øjnene sammen, og forestille mig hvordan det ser ud oppe i hovedet. Måske det også er derfor jeg ofte tiltrækkes af farver som grå, sort, beige, hvid i det jeg nemt kan forestille mig at det passer sammen. I den anledning skal i se mine nye lækre sko fra Reebok. Modellen er en klassiker, som er blevet relanceret i nudefarver i samarbejde med makeup brandet ‘FACE’. Netop denne sko har jeg altid været vild med, og selvom det ikke er et nyt design så er den stadig super cool, både til de dage hvor jeg hopper i sporty tøj, men også til jeans og en t-shirt. Reebok laver rent faktisk også ret meget cool træningstøj, som i kan få et større indblik i her. Nu vil jeg få pakket min kuffert ud og danne mig et overblik. Jeg er ikke særlig god til kuffert-rod, og forsøger altid at skabe orden, også selvom det hurtigt bliver rodet til igen. Det er så typisk mig.

Reebok face

Reebok face