Hvad pakker man i mor-træningstasken

veltieAnnonceI mandags lagde jeg en video på instagram, hvor i ser mig på løbetur med Amilia i babyjoggeren, og Erwin trofast i sin snor ved siden af mig. Jeg slog lige tre fluer med ét smæk (noget man sætter pris på som mor), hvor jeg fik lidt motion på kontoen, luftede hund og gav Amilia lidt frisk luft så hun blev dejligt træt. At turen så endte noget anderledes end jeg havde håbet, er en anden historie som i kan få imorgen. Min pointe er at det sagtens kan lade sig gøre at træne, selvom man har titusinde andre ting på programmet OG er blevet mor. Det handler i bund og grund om at acceptere, at træningen ikke længere er på dine præmisser. Erwin stoppede 30 gange på løbeturen for at tisse, og Amilia kastede sutten ud af vognen utallige gange. Man kan vælge at blive frustreret over, ikke at få trænet så hårdt som man gerne ville, eller tage det med et smil og være glad for, at man trods alt får lidt sved på panden. Sådan vælger jeg at se på det, nu hvor kloden ikke længere drejer rundt om mig, men om Amilia. Det lyder som om jeg har været super egocentreret før i tiden (det var jeg altså ikke!) Det er blot en realistisk måde at forklare, hvordan tingene ændrer sig når man bliver mor.

De sidste uger har jeg fået lov til at teste nogle vådservietter fra Veltie. Jeg havde faktisk set mig nysgerrige på dem, da der hænger reklamer for dem i Fitness World hvor jeg træner. Og jep, vådservietter kan der skam være STOR forskel på har jeg fundet ud af. En forskel der ikke er uden betydning.
Mit samarbejde med Veltie, har også fået mig til at grine lidt over min ‘mor-træningstaske’ som ser helt anderledes ud, end den gjorde da jeg trænede for mig selv. Se listen med uddybende forklaring længere nede ↓

veltie
Den fine numse-plakat med veltie i mit træningscenter, har fået mig til at tænke på det der med, at bruge fugtet toiletpapir. Rent faktisk giver det jo virkelig god mening. En babyrumpe gør man ren med fugtet toiletpapir, men vi voksne bruger tørt papir?! Det er da egentlig underligt, og jeg må indrømme at den lille mængde fugt giver en rar ren fornemmelse. Papiret skal bruges efter det normale toilet papir, altså som et supplement og så kan det skylles ud i toilettet. Man kan snildt have det stående på badeværelset, eller have det liggende i tasken eller pusletasken, og bruge det på offentlige toiletter, hvor der ikke altid er fyldt op. Jeg er sikkert ikke den eneste der har siddet i en toiletbås og indset at rullen er løbet tør og tænkt F**K!

Bruger man fugtet toiletpapir (også kaldet vådservietter) til baby numser, så går man som mig sikkert også op i, at det er uden parfume, dermatologisk testet, blødt og skånsomt. OG her scorer veltie top point. Skal du på udkig efter det, så kan det findes i de fleste supermarkeder, hvor det traditionelle toiletpapir også står.
veltie
Er du en af dem der har du set mig på vej i træningscenteret med Amilia på den ene arm, to tasker og en sleepcarrier på den anden arm, så kan vi engang for alle slå fast, at vi ikke skal på 14 dages ferieophold i Fitness World. Nej vi skal bare lige træne i 60 minutter. Har du en baby på vej, kan du måske endda få lidt inspiration fra min ‘mor-træningstaske-liste’ til hvad sådan en indeholder.

• Skiftesko – Off course
• Energidrik – Kompensation for den manglende søvn (hvis du ikke ammer endnu)
• Babylegetøj – Så baby har lidt underholdning, når du ikke laver øvelser med ham/hende
• Babymad – VIGTIGT hvis der opstår sult, kan ødelægge et hvert ellers godt baby humør
• Bleer + skiftetøj – Hvis der midt i et løft bruges liiidt for mange kræfter, kan der opstå brune streger eller større mængder bummelum i bleen
• Vådservietter – Til rengøring efter ovenstående punkt, gylp, eller ansigt fyldt med mos efter måltid.
• Energibar – vigtig i nødsituationer hvor man som mor ikke ved, hvornår man får tid til et solidt måltid igen
• Bleposer – De beskidte bleer skal helst pakkes ind, da lugten trænger igennem både sved og sure sko i omklædningsrummet

Til sammenligning kan du her se et billede af hvordan min træningstaske kunne se ud, før jeg skrev mor på CV’et.
Det skriger vist langt væk af mere tid til mig selv. 😉 Men jeg ville ikke bytte det for noget i verden.. I know det siger alle mødre, men de mener det også! Og det bliver helt 100 også dig en dag, hvis du skal have børn ♥
veltieKONKURRENCE
Er du blevet lidt spændt på det hersens fugtet toiletpapir til voksen og babyrumper, så kan du vinde 10 pakker. Det kunne være rigtig sjovt, hvis du ville dele en historie hvor du er løbet tør for toiletpapir, eller måske bare fortæller hvorfor du altid har vådservietter i din taske/pusletaske. Hit me, så trækker jeg en heldig vinder om en uge ♥ p.s jeres mailadresse bliver ikke offentliggjort og kan kun ses af mig 🙂

veltie