Vi har solgt vores hus!!!!

Vi har solgt vores hus!!!!
SÅ skete det! Vi skal flytte, vores hus er solgt. Sikke en optur vi havde i fredags, Lasse og jeg fejrede det med gode bøffer, rødvin og gin tonic. Oveni hatten var det formidabelt vejr, så humøret var skyhøjt. Huset har været til salg to gange. Første gang for et års tid siden, da vi gerne ville bygge hus og havde udset os en fin grund. Desværre gav det ikke rigtig pote, eller måske var vi ikke tålmodige nok. Vi er begge typerne der får en ide, og gerne vil føre den ud i livet med det samme. Vi fik nogle bud, men synes de var uretfærdigt lave så efter 6 måneder, besluttede vi os for at tage huset af markedet og blive boende. Jeg var efterhånden meget gravid, og kunne ikke overskue et salg midt i en fødsel, for hvad skulle der så ske, hvor skulle vi bo indtil det nye hus blev færdigt? Vi blev enige om at blive boende, for plads var der jo nok af.

Kort efter Amilia blev født, valgte vi at lave nyt køkken og skifte gulvet i hele huset. Selvom huset her er fra 2009 og ret nyt, synes vi alligevel at nogle få ændringer ville gøre meget for helhedsindtrykket. Vi blev så glade for resultatet, og var også tilfredse med vores beslutning om at blive. Samtidig blev vi enige om, at vi kunne prøve at sælge huset igen, når vi engang ville have barn nummer to. Vi kunne bare ikke rigtig holde os til planen. Præcist hvorfor vi satte det til salg igen, mindes jeg faktisk ikke helt. Så vidt jeg husker begyndte vi at tvivle på, om nybyggeri var noget for os og samtidig kom der lidt huse til salg i et område her i Silkeborg, som var attraktive for os. Gennem bloggen prøvede vi først at sætte huset til salg, og efter et par uger var der faktisk nogle interesserede. I mellemtiden var vi rundt og se på forskellige huse, og kiggede også i andre områder end hvor udgangspunktet var. Vi kunne ikke rigtig finde noget, hvor mavefornemmelsen var helt rigtig for os begge, men en af de mæglere vi var i kontakt med, kendte til et hus som muligvis være noget for os. Det var ikke officielt til salg, og ville heller ikke komme det, så vi var ret spændte.

Nu kan i sikkert gætte jer til, at det selvfølgelig var et perfekt hus for os. Et sted vi kunne forestille os vores liv. I løbet af nogle uger blev vi enige om prisen og skrev under på at købe det, hvis handlen af vores eget hus gik igennem. For vi var samtidig blevet enige om en pris på vores hus, og manglede kun en underskrift. Samme dag de skulle underskrive, valgte de så at de springe fra. Sikke en møghamrende nedtur, alt luften gik totalt af ballonen. Intet salg og intet køb til os. Jeg lå vågen en helt nat i frustration, for tænk hvis det gik et halvt eller helt år før vi fik solgt, så kunne vi nok ikke få lov at købe det andet hus.
Heldigvis var det spild af tid og tanker, for 35 dage efter det officielt blev sat til salg er vores hus solgt. Og 1 juni må meget gerne komme i en fart, for det er nemlig datoen hvor vi skal overtage vores nye hus. Jeg glæder mig vildt til at vise jer det og fortælle mere, men i får lov at vente lidt endnu…

www.nike.com