Nemt at få vitaminer tilsendt med posten

zentaboxzentabox
zentaboxAnnonceForåret er lige på trapperne, og gud hvor føles det skønt. Egentlig synes jeg at vinter månederne er drønet forbi mig, men nu hvor solen er begyndt at bryde frem, kan jeg godt mærke at jeg har savnet den. Mange ting føles nemmere om foråret og sommeren, det er som om at glasset pludseligt bliver halvt fyldt i stedet for halvt tomt.
Jeg synes det er nemmere at spise sundt om sommeren. Vi laver i større grad lækre salater og lette retter end vi gør i vintermånederne. Min lyst til at træne bliver også endnu større, og hver eneste træning giver gode vibes på humør-kontoen. Dagene føles længere og jeg får udrettet mere, hvilket betyder mindre stress. Jeg er tidsoptimist og tror altid jeg kan nå alt for mange ting på en gang, det lykkes bare bedst når der er ‘flere timer i døgnet’. Ja når solen skinner kan verden bare komme an! Amilia er startet i vuggestue – en beslutning der var stor for moren men den helt rigtige for vores lille krudtugle – hun elsker det! Opstart i en daginstitution betyder dog, at hun er blevet ramt af den ene omgang influenza efter den anden. Vi var blevet ‘advaret’ om det fra familie og venner som har små børn, så overrasket er vi nu ikke. Sådan er det jo når man samler så mange små størrelser samme sted. Til gengæld er jeg overrasket over, at jeg ikke er blevet smittet. Jeg vælger at tro på at det er vores sunde livsstil og mine kosttilskud der agerer skjold, når der banker snotnæse, opkast, hovedpine og feber på døren.

I tre måneder har jeg nu fået mine kosttilskud fra Zentabox. Det har simpelthen været så pokkers nemt at få vitaminer tilsendt med posten – convenience I LIKE!. Selvom det selvfølgelig ikke er jordens undergang, har jeg altid været lidt småstresset over at løbe tør for fiskeolie, eller for mælkesyrebakterier. Man løber aldrig tør for det hele på én gang typisk, og alle tingene har jeg sjældent købt det samme sted, da jeg forventer en hvis kvalitet. Glemmer jeg at få det købt, mærker jeg en bitte lille panik sprede sig, selvom jeg jo godt ved det er tosseri. Det er jo ikke sådan at mit immunforsvars røde lamper blinker, hvis jeg ikke fluks får mine vitaminer. Hvor længe kroppen lagrer de forskellige vitaminer og mineraler ved jeg faktisk ikke, men jeg har det nu bedst når jeg ved de er på ‘lager’. Apropos forår og sommer, så kan man vel sammenligne det med at man smører solcreme på FØR skaden sker, så undgår man den måske 🙂

Jeg ved mange af jer er i tvivl om hvilke tilskud i har brug for, alt efter hvordan i træner, spiser osv. Og det kan være fuldstændig umuligt at google sig frem til. Dét er der råd for! I kan smutte ind og udfylde en sundhedsprofil hos zentabox – ret nemt og herefter får man anbefalet det som DU har brug for, hvilket ikke nødvendigvis er det samme som fungerer for din kollega eller nabo. Zentabox er desuden Zentabox er 100% danskejet og alt er designet, produceret og pakket i Norden. Jeg ved ikke om det betyder noget for dig, men det gør det i hvert fald for mig. ♥


zentabox
zentabox