Nike shorts – til dine sommerstænger

Nike shortsNu går der ikke længe før jeg rejser til Marbella for at afholde min næste træningscamp. Dertil skal jeg have mig et par nye træningsshorts. Nike har fornyligt lanceret en ny model, som jeg bestilte hjem igår. Nu venter jeg spændt på at modtage dem. For et par sæsoner tilbage trænede jeg i Nike pro shorts, men shit hvor er de korte! Jeg fatter ikke jeg har rendt rundt i dem. Måske er det fordi jeg er blevet mor eller gammel, men grænsen for hvor korte mine shorts må være, bliver i hvert fald overskredet. Den nye model kan ‘prale af’ at være 8 centimeter længere indvendig og 4 centimeter længere udvendig, jeg er sikker på de passer perfekt. Desuden er der lækkert mesh på siden, som gør dem ekstra lækre.

♥ I finder de lækre nike shorts her til 329,- incl porto ♥