Handstand wall walk

handstand wall walkhandstand wall walkI mange år gik jeg til gymnastik, og var lidt af en ørn til at stå på hænder. Da jeg stoppede i starten at 20’erne mistede jeg hurtigt mine stå på hænder skills, og i dag tør jeg faktisk ikke svinge benene op i luften uden en væg, af frygt for at vælte og brækket et eller andet. Selvom der er lange udsigter til at stå på hænder og stemme op igen (hvis der er nogen der ved hvad det betyder), så vil jeg gerne øve mig på det. Før graviditeten var jeg allerede begyndt men fornuften overbeviste mig om, at jeg hellere måtte lægge det på hylden til Amilia ikke boede til leje i maven mere. Så nu leger jeg igen lidt med tanken om at lære det. For at udfordre mig selv, laver jeg andre øvelser end bare at svinge benene op mod en væg. Eksempelvis handstand wall walk.

Uanset om man gerne vil lære at stå på hænder eller ej, er handstand wall walk en sjov øvelse som de fleste kan lære.
Udgangspunktet er en planke, og derefter bevæger man sig tættere på væggen med hænderne. Er man rigtig sej kan man komme så langt ind til væggen at næsen kan røre. Vil man udfordre sin balance og core, kan øvelsen også anbefales. Og så giver den ikke mindst sved på panden, da man bruger hver en lille muskel i kroppen.
Synes man det er en tand for udfordrende, kan man istedet for væggen placere fødderne på en box (som på billedet) og lave øvelsen på samme vis, ved at bevæge hænderne tæt ind til box’en.