Glem ikke dine kosttilskud – Zentabox

Zentabox Zentabox
ZentaboxMan kan snildt have en intention om at huske at tage sine kosttilskud, men så sent som i sidste uge talte min ældste søster Line og jeg om, at vi glemmer dem i perioder. Normalt er mine kosttilskud en del af min morgenrutine. I mange år er jeg stået op, klaret håret og mascaraen, hoppet i tøjet, spist morgenmad og så spist mine kosttilskud. Men sørme om jeg ikke begyndte at glemme dem efter Amilia blev født, min morgenrutine er udfordret af at mit fokus er på hende. Mine tilskud har hidtil stået lidt hist og her, sådan ved jeg det også er hjemme hos min søster, som jo også glemmer dem. Vi er nok ikke de eneste.

For noget tid siden skrev jeg om Zentabox, og minsandten om jeg siden er begyndt at huske mine tilskud. Æren kan den flotte æske vist godt tage. Den står og pynter fint i køkkenet herhjemme, så jeg får øje på den hver eneste dag på ét eller andet tidspunkt. Jeg kunne selvfølgelig godt stille mine gamle pilleglas og min pilleopbevaringsæske fra apoteket frem, men det tilføjer ikke ligefrem feng shui til køkkenet.

Forleden spenderede vi weekenden i Ringkøbing hos mine svigerforældre. Netop sådan en situation ville normalt være en, hvor jeg kom afsted uden mine tilskud, da det er små-besværligt at have pillerne med. Men nej, jeg hev da bare lige to zentaposer af og lage dem i min makeup taske. Smart..

Er kosttilskud overhovedet nødvendigt?
Spørger du mig, er svaret ja. Vores kost indeholder ikke de samme vitaminer og mineraler som den gjorde før i tiden. Dertil spiser mange mennesker mere junk og mindre ordentligt mad, så jeg synes bestemt kosttilskud er en del af en sund og velovervejet livsstil. Kan man spise sig til det hele? Muligvis, men jeg vil hellere helgardere og spise mine kosttilskud end at håbe på, at jeg ikke mangler noget. Det er en investering jeg har valgt at give mig selv – at være god ved min krop, fordi jeg skal leve i den i mange år. Andre bruger penge på kunstige negle, det er vel hvordan man vælger at prioritere.

Det kan være svært at vide, om man spilder sin penge på kosttilskud man ikke har brug for. Derfor må jeg understrege, at Zentabox med deres sundhedsprofil får stjerner i min bog. Sundhedsprofilen som jeg har udfyldt, sørger for at mine tilskud passer til mig. Jeg var for nyligt inde og opdatere min profil, da der er sket lidt ændringer i min hverdag, blandt andet er jeg stoppet med at amme. Mine nye ZB æske, indeholder derfor ikke præcis samme sammensætning af kosttilskud som min sidste æske.
Et ærligt foretagende, som ikke forsøger at sælge dig ting du ikke har behov for.

SPONSORERET

ZentaboxZentabox