Tekanden i var vilde med

Menu Kettle tekandeMenu Kettle tekande Menu Kettle tekande I sidste uge viste jeg et billede på min instagramstory, af en the som jeg er blevet forelsket i. Det vrimlede ind med spørgmål omkring vores thekande som i åbenbart er vilde med. Tekanden har vi haft i minimum 3 år, så jeg var ikke sikker på at man stadig kunne finde den, men nu er den fundet her til jer –
MENU KETTLE TEKANDE
Den findes åbenbart i to størrelser, men vores er den store der kan indeholde 1,5 liter. Som tilbehør kan man også få en tevarmer med plads til et stearinlys. Det vidste jeg faktisk ikke før jeg begyndte at søge på kanden, så det kan jeg takke jer for. Den er skrevet på ønskesedlen, for den er ret hyggelig.

Flere af jer spurgte også ind til min te, som jeg lovede at give en update på. Jeg faldt over den i føtex, da den duftede vanvittigt da jeg gik forbi. En lille pose købte jeg med hjem, da det er sådan en bland selv te. Ugen efter var jeg nede for at hente en stor pose og det siger altså meget, når vi har andet te stående der er flere år gammelt. Denne faldt lige i min smag, frisk og lækker. Udover at den smager lækkert varm, så er den også et hit herhjemme  som kold med isterninger i. Fredsted er producenten bag og teen hedder sommernat, mon ikke den kan fåes i de fleste Føtex og Kvickly butikker.