Creative Outlier sports – Vind trådløse høretelefoner

CREATIVE OUTLIER SPORTSimg_0881img_0878

Ledning der sidder i vejen og hovedtelefoner der falder ud, dét skal være slut! I fredags da jeg var nede og træne, kiggede jeg rundt efter andre med musik i ørerne, hvilket var langt støreste delen af de folk der trænede. Jeg selv har brugt musik til min træning siden jeg startede på både løb og styrketræning. Uden musik kan jeg blive helt demotiveret. Især hvis jeg opdager at mine høretelefoner ligger hjemme på køkkenbordet. Musikken kan være afgørende for om jeg får en god træning. Vil jeg bare tonse (er det et ord?) derud af, hører jeg oftest EDM/dance agtigt musik. Er det sådan mere en stille og rolig træning, kan jeg godt lide at høre en blanding af gammel og nyt hiphop.

Det er ikke mere end et par måneder siden, at jeg begyndt at træne for mig selv igen (altså uden Amilia). Jeg elsker at have hende med, men jeg så også frem til at få musik i ørerne igen – være i min egen verden og knokle igennem. Trådløse høretelefoner fortjener ALLE der træner, for der er simpelthen intet mere generende end at have ledninger trukket fra ørerne og ned til en telefon i bukselommen. Nøj hvor har jeg været irriteret når min iphone under en øvelse, har taget flugten ud af min lomme og flået musikken ud af mine ører. Og ikke mindst under løb hvor jeg utallige gange har skulle rette på dutterne i ørerne, eller har fået klasket en ledning på kinden for hver skridt jeg tog haha!

Det sidste stykke tid har jeg testet Creative Outlier Sports, som er et ultra let headset (på 15 gram). Et produkt med lækker lyd, til en rigtig god pris. Prisen er 69.99€ altså lige godt 520kr.

CREATIVE OUTLIER SPORTS
♦ Falder ikke ud under træning. Heller ikke da jeg lavede burpees eller stod på hænder.
♦ De medfølgende silikonedutter gør at de sidder FAST i ørerne. Lasse og jeg bruger fx ikke den samme størrelse.
♦ Sved- og vandafvisende. Jeg sveder vist ikke så meget i ørerne 😉 Men så kan jeg ubekymret høre musik under en løbetur i regn.
♦ Kobles til smartphone via bluetooth. Min telefon kan ligge ved siden af mit vand under træning, så ikke noget med lommer eller en irriterende strop på armen.
♦ Opkald kan også styres gennem høretelefonerne, da der er mikrofon i. Min mor ringer af og til imens jeg træner, nu kan jeg snakke med hende uden at stoppe træningen. Win win 😉

VIND CREATIVE OUTLIER SPORTS + RABAT KODE
Tre heldige læsere kan vinde et par høretelefoner, da jeg har fået muligheden for at sætte ét par i hver farve på højkant. Outlier sports findes i midnatsblå, orange og neon grøn. For at deltage skal i skrive hvilken farve i kunne tænker jer, og linke til produktet. Vinderne trækker jeg d. 26 februar 2017

VIL man bare have fingrene i et sæt, så har jeg fået lov til at give jer en  rabatkode der giver 20% ved køb senest d. 15 marts 2017. Koden er METTE20

Og så til slut et spørgsmål fra mig til jer. Hedder det hovedtelefoner eller høretelefoner? Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det.. Hvad er forskellen?

SPONSORERET

CREATIVE OUTLIER SPORTS
img_0862 img_0874