Nike baby

img_0896Nike baby
Denne her vildt søde nike baby dragt, har jeg lige fået ind af døren til Amilia. Når man selv er fuldstændig vild med Nike, så kan jeg jo ikke scrolle videre når jeg falder over sådan en baby sag. Dragten fåes både i grå og i mørkeblå, men jeg kan se den mørkeblå allerede er udsolgt og at der kun er få størrelser tilbage i grå. Vil i have fingrene i en størrelse som ikke er på lager, så har jeg god erfaring med at trykke på ‘Vil du have besked hvis varen kommer igen?’ knappen. De sidste to gange jeg har gjort det, har jeg fået en mail efter nogle dage og skyndt mig at bestille.

Herhjemme bliver dagen i dag brugt på familie hygge. Lasse har været afsted på træningslejr med FCM, imens jeg har holdt tropperne herhjemme. Så nu hvor vi er samlet igen, så hygger vi lidt ekstra. Amilia har nået en størrelse nu, hvor vi rigtig kan begynde at lege med hende. Hun elsker at øve sig på at gå, øve sig på at stå på alle fire og synes det er fantastisk når vi leger sammen med hendes legetøj. Så dagen er centreret omkring hende og nogle gåture med Erwin og barnevognen i skoven. Ingen træning for mig i dag, med mindre jeg føler energien for det i aften. Nogle dage skal der også bare være plads til at træning er det sidste man tænker på…
 Nike baby