Amilias garderobe

Amilias garderobe Amilias garderobe Amilias garderobe
Allerede før Amilia kom til verden, havde jeg en ide om hvilken type babytøj hun skulle eje. Jeg shoppede også til den helt store guldmedalje, det er jo svært at lade være i den søde ventetid. Igår talte vi om at når Amilia engang skal være storesøster, så må jeg sætte en dæmper på min babyshoppe trang, hvis det skulle blive en pige for så er garderoben jo allerede ‘fyldt’. Modsat så er det godt nok mange penge man skal bruge på ny, hvis det bliver en dreng. Noget kan dog genbruges da jeg har en ting for neutrale farver. Grå, hvid, beige, sort jeg synes hun er så flot i det! Jeg ejer ikke den helt store begejstring for pang farver, selvom hun nu også er fantastisk sød i hendes pink badedragt, som hun har arvet af sin kusine. Jeg har lige bestilt en ny ordre fra en baby webshop ved navn littlekids.dk som har været så søde at forære os tøjet hun har på, på billedet. Vi har brugt tøjet i nogle måneder nu, da mange af størrelserne passer i flere måneder. Det er noget af det tøj vi har været mest glad for, så nu har jeg valgt at omtale det og selv ligge en ordre. I den forbindelse opdagede jeg også at der er helt enormt gode rabatter derinde. Mange produkter er sat ned med 40-50%! Så der er penge at spare. Amilias garderobe er en blanding af billigt og dyrt, eller hvad man nu kalder det når man både shopper H&M og mere luksuriøse babymærker, men når jeg finder god kvalitet til billige penge så slår jeg altså til. Der er også en lille rabatkode til shoppen der virker til de styles der ikke er sat ned. Koden hedder littlekids og giver 20% rabat.

– Tøjet Amilia bærer på billedet er modtaget som en gave fra @littlekids.dk

ikke-navngivet-1