Træningsprogram til hele kroppen

Træningsprogram til hele kroppen
Træningsprogram til hele kroppenTræningsprogram til hele kroppenDe fleste sportsmærker kender jeg, i hvert fald de store af slagsen. Adidas, Casall, Kari Traa, Puma – you name it. Mærkerne som findes i de fleste sportsbutikker, og mærker som alle ligger på hylderne herhjemme. Når man træner meget, har man meget træningstøj, og så kan jeg også godt lide at være lidt sporty til hverdag. Så nogle af delene bruger jeg også på dage, hvor jeg ikke træner.

Jeg er faldet over et nyt mærke, Röhnisch – som er fuldstændig gået forbi min næse! I butikkerne er jeg endnu ikke løbet ind i det, og heller ikke på de webshops jeg oftest handler. Eller det er så løgn, for jeg har fundet det på Ellos, hvor jeg har shoppet en del det sidste halve år. Jeg søger ofte på et specifikt mærke, men denne gang scrollede jeg hele fitness udvalget igennem som faktisk er enormt. Her i blandt faldt jeg over den flotte blå farve, som jeg måtte eje. Nu har jeg haft sætte hjemme en uges tid, men har allerede vasket det tre gange, da jeg er fuldstændig vild med at have det på.

• ROHNISCH TRÆNINGSTIGHTS • ROHNISCH HÆTTETRØJE •

Sidst jeg havde outfittet på var igår hvor jeg kørte et træningsprogram til hele kroppen. Jeg har skrevet det nedenfor, hvis i har lyst til at prøve det. God træning!

TRÆNINGSPROGRAM TIL HELE KROPPEN

WALKING LUNGES MED STANG
4 X 10 + 20 (Hvert sæt afsluttes med 20 gentagelser uden vægt)

SQUAT MED STANG

4 X 10 (Stor bredde mellem fødderne, for at aktivere ballerne mere)

CHIN UPS
2 X SÅ MANGE SOM MULIGT (Først uden elastik og så med elastik)

PUSH UPS ELEVATED

2 x SÅ MANGE SOM MULIGT (Med fødderne på en stepbænk)

SHOULDER PRESS

4 X 10

LEG RAISES

4 X SÅ MANGE JEG KUNNE HOLDE TIL (Stædighed er godt) 😉

Og afslutningsvis lidt af de andre ting jeg har forelsket mig i fra Röhnisch. Hvilket træningsmærke er jeres favorit og hvorfor?
• SHAPE CURVED TIGHTS • LIZA SHINY TIGHTS • CIA LØBETOP • CIA ZIP JACKET • VANDFLASKE •

Træningsprogram til hele kroppenSPONSORERET AF ELLOS.DK