Formel T træningsudstyr der fyldes med sand

Formel T
Formel TFormel TFormel T

Kettlebells, håndvægte, medicinbold, boksebag og vægtstænger. Formel T er udendørs træningsudstyr der fyldes med sand og med en super mulighed for refill. Herhjemme står udstyret med sand i, men skulle man på badeferie er det nemt at smide et par kettlebells i kufferten og fylde med sand fra stranden. Det er da lidt smart!
Hvis man vil lave et lille outdoor gym derhjemme, er der mange muligheder for forskellige øvelser med relativt få redskaber. Både øvelser som squat, lunges, rows men også mere funktionelle øvelser, hvor man løber med en sandsæk, laver planken med fødder eller hænder på en sandsæk, eller måske kettlebell swings. Det er egentlig kun fantasien der sætter grænser.

Sandet til dit udstyr kan du enten købe på deres site, eller som jeg i et byggemarked. Jeg fik desværre købt en smule for lidt, men kunne ikke vente med at teste udstyret. I så fald kan man tjekke at vægtene vejer det samme, ved at veje dem på en badevægt. Det fungerede rigtig fint, i hvert fald indtil det sidste sand bliver fyldt i. At man selv fylder sandet i, betyder selvfølgelig også at det er op til en selv, hvor meget det skal veje. Man kan jo altid hælde lidt fra eller fylde ekstra i. Det tog mig ingen tid at fylde sækkene!

Faktisk synes jeg også at udstyret er pænt! Så havde vi haft plads i huset, kunne det snildt have stået i et hjørne med plads til træningsudstyr eller i et rum tilegnet træning. Forhåbentlig får vi plads til det i vores næste hus. Det er i hvert fald drømmen.

♦ FORMEL T TRÆNINGSUDSTYR ♦ NIKE SWEATSHIRTCASALL SCULPTURE TIGHTSNIKE AIR ZOOM TRÆNINGSSKO

EN TRÆNING DU KAN LAVE MED EN VÆGTSTANG OG EN KETTLEBELL

3 x 12 ALMINDELIGE SQUAT
3 x 12 SUMO SQUAT
1 x WALKING LUNGES TIL FAILURE (SÅ MANGE DU KAN LAVE)
3 x 12 ROW
3 x 12 SHOULDER PRESS
3 x  12 KETTLEBELL CLEAN

formel T