Om jeg kan få tiden til at gå på barsel

få tiden til at gå på barsel
få tiden til at gå på barsel
Hold op hvor er jeg overrasket over, hvor mange der spørger om jeg kan få tiden til at gå på barsel. Det overrasker mig nok mest, når det er folk der selv har været på barsel der spørger mig. Måske det bare er mig, men jeg synes dagene går hurtigt. De første 3 måneder var ‘nemme’, men nu skal Amilia aktiveres langt mere. Hun ligger sjældent og leger selv, så det er jo ikke sådan at jeg bare kan fimse rundt, se tv eller lægge ansigtsmasker. Tiden er faktisk ret kostbar og jeg ville ikke brokke mig, hvis jeg kunne få 5 timer mere i døgnet.

Nu vælger jeg jo også at passe min træning, så det ‘stjæler’ selvfølgelig også nogle timer om ugen. Det er til gengæld god stimulering for Amilia, der typisk er træt efter en tur i træningscenteret. Nogle dage føler jeg mig faktisk lidt stresset, selvom jeg er på barsel. Sagen er jo den at Lasse og jeg i fællesskab besluttede, at jeg skulle nøjes med deltidsbarsel, i stedet for en helt normal fuldtidsbarsel. Det forholder sig jo sådan, at man faktisk ikke må blogge, samtidig med at man holder fuldtidsbarsel, i hvert fald ikke hvis man som jeg tjener penge på det. Derfor blev vi enige om at deltidsbarsel var mere passende for mig, da tanken om ikke at blogge, samt at lægge låg på mine projekter såsom Marbella Fitness Camp ligger mig fjernt.

Selvom jeg kun har deltidsbarsel så er det jo ikke sådan, at der kommer nogen og passer Amilia halvdelen af tiden. Jeg sniger mit arbejde ind når Amilia sover og alt det huslige er klaret, og efter hun bliver puttet om aftenen. Så ja jeg kan godt få tiden til at gå på barsel og det tror jeg såmænd sagtens man kan, selvom man har fuldtidsbarsel. Der er altid noget der skal gøres med en baby i huset 😉

få tiden til at gå på barsel