Chokolade muffins på den sunde måde

Chokolade muffins på den sunde mådeKunne du tænke dig at sætte tænderne i disse chokolade muffins? De er lavet på den sunde måde, men smager frygteligt syndigt.
Min skønne veninde og bloggeren mayadroem.dk er hovedet bag den lækre opskrift. Maya er enormt dygtig i køkkenet, de sidste gange hun har besøgt mig i Silkeborg, har jeg endda været så heldig, at hun har haft nogle af hendes herligheder med.

Faktisk er Maya igang med at udarbejde en bog, spækket med hendes sunde opskrifter. Jeg er vild med at opskrifterne er simple og alligevel smager de fantastisk, man skal altså ikke ud og købe alverdens ingredienser for at kunne lave dem. Vi har alle ingredienserne i køkkenskabet (lige med undtagelse af det flotte guldstøv, men jeg har noget frynsetørret hindbær i stedet), så jeg har besluttet mig for at starte denne solskinsforladte mandag, med en tur i køkkenet.

Opskriften finder du her ♥ CHOKOLADE MUFFINS PÅ DEN SUNDE MÅDE ♥