Zentabox – Dit Personlige Kosttilskud

Zentaboximg_8366 img_8368img_8369
Der skal en del til for at imponere mig, men dét her koncept, det er virkelig smart. ZENTABOX er vitaminer og kosttilskud på abonnement. Men dét der slår benene væk under mig er, at hvert abonnement er unikt da det bliver skræddersyet til MIG, DIG og ALLE der ønsker et optimalt dagligt indtag af vitaminer…

Det var en sand fornøjelse at åbne min første bestilling fra Zentabox. Mine vitaminer har altid stået i forskellige brune og grønne bøtter og i diverse æsker. I et forsøg på at holde styr på dem, har jeg anskaffet mig en pilleopbevaringsæske fra apoteket. I kender dem sikkert fra jeres bedsteforældre – charmerende ikke?! Noget af en kontrast til min nye lækre Zb æske, der udover at være lækker at kigge på, også er super praktisk med små poser til hver dag. Prikken over i’et er at der står Mette Lyngholm uden på æsken og på hver enkelt pose. Det er jeg ret vild med.

Som jeg har nævnt i flere blogindlæg, kan vitaminer og kosttilskud være en jungle at finde rundt i. Hvem har brug for hvad er meget individuelt, så derfor har Zentabox udviklet en sundhedsprofil der kan tages på deres site. Man udfylder en test med spørgsmål der er langt mere dybdegående end jeg havde forestillet mig. Eksempelvis skulle jeg svare på om jeg er gravid, eller prøver på at blive det, om jeg ammer og eftersom jeg gør kom der et spørgsmål til hvornår min datter blev født. Der var spørgsmål omkring min hud- og øjenfarve, og spørgsmål omkring min kost og træning. Ikke bare sådan basic spørgsmål, men spørgsmål omkring hvor mange timer jeg dyrker styrketræning, udholdenhedscardio og højintensitetscardio. Man svarer også på om man føler sig stresset og oplever situationer man ikke kan overskue.
Faktisk er jeg enormt overrasket over mange af sundhedsprofilens spørgsmål. Positivt overrasket over at testen er så grundig.
Når testen er gennemført kunne det ikke være mere simpelt. Jeg blev anbefalet de kosttilskud der passer til mig og fik det tilknyttet min profil. Her har jeg indtastet mine adresse- og betalingsoplysninger og nu kommer der en ny box til mig hver 4. uge.
Nemmere og SMARTERE bliver det ikke!

Indlægget er sponsoreret af Zentabox

img_8370Zentabox