Nike Air Zoom træningssko på tilbud!

Nike Air Zoom
Nike Air Zoom
For ikke mindre end 5 dage siden, klikkede jeg en ny træningssko fra Nike hjem. Ikke fordi jeg mangler træningssko, eller jo jeg mangler et par i  en neutral farve. Jeg har nærmest hele farvepaletten, men ingen i sorte og det er altså langtfra altid, at jeg har lyst til at være i farver fra top til tå. Skoen kom hjem d. 23 december og til mit held var den for stor, for her til morgen ser jeg at den er sat ned fra 850,- til 499,- ! Ej hvor havde jeg følt mig snydt, hvis jeg havde taget dem i brug. Så nu bliver de sendt retur og så bestiller jeg den i den rigtige størrelse med det samme. Jeg troede jeg skulle bruge en str. 39, da det er denne størrelse jeg bruger i Nike free, men de var for store. Så nu bestiller jeg i stedet en str. 38.
Skoen kan findes på tilbud her i samme farve som dem jeg har fået hjem. Vil man har lidt mere kulør på sin Nike Air Zoom, kan de også fåes med lidt pink detaljer her, og endda også på tilbud men til 579,-