Julegave ønsker – Almindeligt tøj!

Julegave ønsker

Jep jeg går faktisk i andet end træningstøj! Rent faktisk elsker jeg at have ‘almindeligt’ tøj på og gøre noget ud af mig selv. Derfor får i et lille indblik i nogle af de ting, jeg krydser fingre for ligger under juletræet i år. Faktisk har jeg snydt lidt og har købt Tiger of Sweden skoene, det er vel obligatorisk at man skal huske en gave til sig selv! Jeg fandt dem på ellos ved et tilfælde og kunne ikke lade være med at købe dem, da jeg faktisk har haft svært ved at finde dem. Jeg bruger dem både til kjole, nederdel og til bukser for at få et mere sporty look, som jeg godt kan lide. Skoen er en unisex sko og jeg er ikke den eneste her i huset, der er vild med dem. Ærgerligt vi ikke bruger samme skostørrelse for Lasse har allerede et par. Vi må lige koordinere så vi ikke har dem på, på samme tid 😉

Sko – Nederdel – Strik – Kjole – Skindtaske

Sponsoreret