Undgå hængebryster + vind sportsbh

Undgå hængebryster
Alt efter hvilken træning jeg planlægger, har jeg forskellige sportsbh’er på. Hvis jeg ved at jeg skal lave box jumps, sjippe, lave burpees eller løbe så sørger jeg for at have en sportsbh på med rigtig god støtte. De sidste uger har jeg testet en ny sag fra Purelime, som jeg ville ønske jeg havde haft imens jeg var gravid og trænede. På daværende tidspunkt, var mine bryster til min store frustration ret store. Det generede mig meget under træning, da jeg havde svært ved at finde sportsbh’er med god støtte. Inden jeg testede den talte jeg med Maya om, at jeg så frem til at prøve den og rent faktisk havde hun også hørt, at purelime skulle være kendt for deres sportsbh’er med god støtte. Og god støtte er virkelig vigtigt hvis man vil undgå hængebryster. Jeg læste fornyligt en undersøgelse der peger på at kvinders bryster hopper 84 meter op og ned, for hver 1,6 km man løber. Det svarer til 9 cm pr. skridt! Og det skulle bl.a være dette der trækker brysterne sydpå med årene.
I kender det sikkert selv at i ser en kvinde i træningscenteret, der VIRKELIG mangler en god sportsbh. Jeg får kuldegysninger af det, på samme måde som når man kradser neglene mod en tavle. Jeg kan slet ikke holde det ud, da det ser så ubehageligt ud. Er jeg den eneste der har det sådan?

En god sportsbh mindsker hopperiet med op til 78%, så det kan altså godt betale sig at anskaffe en, uanset størrelse på brysterne og også hvis man som mig, har fået lavet sine bryster. Derfor skal man jo passe på dem alligevel!
Den nye sportbh fra Purelime er helt igennem lækker og støtter fantastisk meget. Egentlig havde jeg tænkt på at lave en hoppe video med den på, så i kunne se hvor godt den støtter, men ved nærmere eftertanke så synes jeg ikke mit forparti behøver den opmærksomhed 😀 Mine bryster får en masse opmærksomhed af Amilia som jeg stadig ammer. Rent faktisk har jeg også en sportbh fra Purelime, som er genial når man ammer. Jeg har også lovet jer et indlæg om den, men indtil da er den her

VIND EN SPORTSBH
I kan vinde en sportbh magen til min ‘Padded Athletic Bra’ fra Purelime og undgå hængebryster 😉
Alt i skal gøre er at klikke her og fortælle mig hvilke størrelser (fra-til, i behøver ikke nævne dem alle) man kan få deres ‘Moulded Trainer Bra’ i.

Sponsoreret
undgå hængebryster