Kørepose til babyjogger

Den lækreste kørepose
Nogle gange drømmer jeg om også at have min helt egen kørepose, især når jeg putter Amilia i hendes. Faktisk startede vi ud med en traditionel kørepose fra Voksi, men eftersom vi har valgt at bruge babyjoggeren som barnevogn (med en deluxe pram som lift) var denne pose ALT for stor. Derfor klikkede jeg en Elodie Details kørepose hjem til Amilia. Posen er nemlig lidt mindre, selvom den også passer til en stor barnevogn. Derudover er den vind og vand afvisende, hvilket den anden pose ikke er. Og så er jeg vild med at der er lynlås i – praktisk og nemt. Jeg blev ved med at folde og snørre den anden pose forkert!
Nu kan jeg rigtig godt lide at gå lange ture med vores hund og med Amilia i barnevognen, derfor er det vigtigt at hun er pakket ordentligt ind når vejret bliver køligere. Og så er babyjoggeren som er en summit (løbemodel) et bevidst valg, da hun selvfølgelig skal med mor ud og løbe når hun snart er gammel nok til det. Jeg glæder mig enormt til at løbe med hende, men nu er Amilia jo født i juli så når hun er 6 måneder og klar til løbevognen, er det januar og sikkert rigtig koldt godt. Posen er jeg dog sikker på bliver et hit, når vi skal ud og løbe vejene tynde. Elodie Detalis har lavet køreposen i flere forskellige farver, det var faktisk enormt svært at vælge da de har hver sin charme. Valget stod mellem den grønne her, eller denne i chestnut læder begge kan nemlig bruges til begge køn, i tilfælde af at vores næste bliver en dreng. Man bliver jo nødt til at tænke lidt praktisk nogle gange ikke?!
Samtlige køreposer og accessories fra Elodie Details forhandles på Ellos her. Jeg har lige set at man kan få huer der matcher køreposerne. Ej hvor er det sødt!

Sponsoreret
Den lækreste kørepose

Processed with VSCO with hb1 preset

Den lækreste kørepose

Den lækreste kørepose