Salat inspiration

img_7111
Salater har aldrig været min stærke side. Tænker jeg på salat fra min barndom, så får jeg billeder af en iceberg, majs, agurk, gulerødder og tomat. Sådan en helt original en af slagsen. Bevares den er da også god, men lidt mere spænding må der også gerne serveres i salatskålen. Derfor er jeg igang med at lagre nogle nye salater i min hukommelse og denne er én af dem. De kommer alle på bloggen, da jeg så nemt selv kan finde dem frem igen, når jeg behøver salat inspiration. Ofte er det nemlig sådan at vi sagtens ved hvilket ret vi vi have hvad enten den indeholder kød/fugl/fisk. Men salaterne kommer ikke til mig på samme måde, så en lille blog gemmebog er min plan at få lavet.

DEN GRØNNE SALAT
Broccoli
Edamame bønner
Bønnespirer
Løgspirer
Tranebær
Evt. æbleeddike eller anden olie/dressing

Det er kun broccolien der skal skæres, alle andre ingredienser kan bare hældes i, så derfor er den ogå rigtig hurtigt at lave. Det passer mig rigtig fint! Der er brugt et broccoli hovede og ellers er de andre råvarer taget på gefühl eller hvad man nu siger. Til salaten brugte vi en æbleeddike til at give lidt ekstra smag. 
img_7110