10 finurligheder om mig

10 ting du ikke ved om mig
Sidst jeg lavede et lignende indlæg, var i vilde med det! Faktisk bad i mig om at skrive flere lignende indlæg. I øjeblikket har jeg så meget på hjertet som jeg gerne vil dele med jer. Lille Amilia stjæler dog det meste af min tid, men indlægget her med 10 finurligheder om mig kunne jeg hurtigt strikke sammen <3 Vil i læse lignende indlæg finder i dem 13 ting jeg er afhængig af10 ting du ikke ved om mig og 10 random facts about me.

1. Mine negle er oftest helt neutrale og korte, uden neglelak, shellac eller andet lir. Jeg har ikke tålmodighed til at sidde hos en negledame, det tager jo en krig. Lægger jeg selv neglelak er det pænt ét døgn og grimt i 10 inden jeg får det af. Så jeg holder dem oftest bare au natural og helt korte. Til bikinikonkurrencerne havde jeg lange negle med glimmer og andet pjat. Spørg lige om jeg følte mig akavet!

2. Jeg er typen der kommer for sent. (Og jeg hader det!) Gang på gang siger til mig selv, at nu skal der andre boller på suppen. Efter jeg er blevet mor er det faktisk blevet værre. Oppe i mit hovede kan jeg blive klar på nul komma fem, men så skal bleen skiftes, pusletasken pakkes, barnevognen skal i bilen, Amilia bliver sulten, så er jeg allerede 20 minutter forsinket og mangler stadig selv at komme i tøjet!

3. Lasse og jeg har altid haft en stor og en lille bil. Jeg foretrækker at køre i den lille, den føler jeg mig bedre tilpas i.

4. For nogle år siden forsøgte jeg at få billetter til Tomorrowland sammen med et par veninder. De blev desværre udsolgt inden vi blev de heldige ejere. Jeg drømmer mig stadig afsted når jeg ser aftermovies derfra, men tror ikke det bliver aktuelt da jeg efterhånden føler jeg er ‘for gammel’ og så passer det ikke ind i mit liv på nuværende tidspunkt. Man kan nok ikke tage Amilia med i bæreselen 😉

5. Jeg drømmer om at bo et sted hvor solen skinner og varmer året rundt. Men når det kommer til stykket, så har jeg også svært ved at give slip på Danmark pga. venner og familie. Da vi boede i Norge, fik vi et lille indblik i hvordan det ville være og jeg tror simpelthen jeg vil savne mange mennesker alt for meget.

6. Det der med at sende sms’er forkert, det er jeg en ørn til. Pinligt!
Har heldigvis ikke skrevet noget rigtig dumt endnu. Det er som regel sms’er til Lasse, der havner hos andre i min telefonbog.

7. 2/3 af mine sko er for små! Jeg er en størrelse 38, men det varierer jo virkelig hvilken størrelse jeg skal have alt efter mærke og model. Det er ved at være ret irriterende, for jeg får dem aldrig sendt retur. Stakkels klemte fødder. Er mine sko for store får jeg dem aldrig brugt, da jeg synes det ser spøjst ud med store fødder til min 163cm

8. Jeg elsker at se trailers i biografen og bliver ret skuffet hvis de kun viser en enkelt, eller hvis jeg kommer for sent til dem!

9. Jeg bruger ikke parfume, altså duftevand hvis eneste formål er at dufte. For nogle år siden stoppede jeg, og hvis jeg sprøjter noget på i dag synes jeg at duften er ALT for kraftig til at jeg kan holde det ud. Det lyder måske spøjst, men jeg føler også jeg bliver beskidt af det haha! Udover at jeg ikke kan holde duften ud, er det selvfølgelig også et bevidst valg for at undgå alt for meget kemi. Under graviditeten skar jeg endnu længere ned på produkter med parfume i. Jeg kan dog godt finde på at vælge cremer eller shampoo med parfume i. Helt hellig er jeg altså ikke.

10. Da jeg i sin tid flyttede fra Ikast svor jeg, at jeg aldrig skulle tilbage, eller nogensinde bo i så lille en by igen. Nu er det alligevel et emne vi taler om i ny og næ, da Lasse arbejder der, ergo ville det være mere praktisk. Vi er dog forelskede i Silkeborg hvor vi bor i hus nu. Faktisk kigger vi både på grunde og huse her i byen, da vi gerne vil have en kæmpe have (vi har kun en lille en nu). Skulle drømmehuset dukke op i Ikast, kan det være vi flytter dertil. Har dog sagt til Lasse at der i så fald skal være plads til et hjemmegym, da ordentlige fitnesscentrene ikke lige frem hænger på træerne i Ikast.