Om at pakke og glemme halvdelen

img_6929untitled
Som i måske har læst, er vi i øjeblikket på en mini tur til Göteborg. Lasse skulle afsted med FCM, Amilia og jeg var så heldige at få lov at komme med. Så selvom familiens far arbejder, så får vi alligevel mere tid sammen, end hvis hende og jeg havde siddet hjemme i Silkeborg. I forrige uge var han i Malaga i 5 dage, hvor mine tanker særligt gik til de mødre der er enlige. Hold da op hvor betyder det bare meget, at man har et par ekstra hænder om eftermiddagen/aftenen, når ens bedre halvdel kommer hjem fra job.

Turen herop igår var forfærdelig for mig. Jeg vågnede om morgenen og havde det underligt. Først kunne jeg ikke vurdere om jeg var syg, men da jeg på vej op på 1. sal måtte løbe ned af trapperne igen og ud på toilettet for at kaste op, var der vist ingen tvivl. Jeg måtte aflyse et møde jeg havde en time senere, putte Amilia og tilbage under dynen. Da Lasse kom hjem og sagde vi havde 40 minutter til vi skulle afsted, var jeg helt rundt på gulvet og havde endnu ikke pakket. Det var en laaaang tur på færgen med kvalme, opkast og feber. Heldigvis vågnede jeg frisk på hotellet i dag. Godt nok har jeg glemt halvdelen af de ting jeg skulle have med herunder min skraber/shaver (hvad kalder man det egentlig?!), makeupfjerner, tandbørste + tandpasta (ikke fedt med opkast!), elastikker, hårtørrer, vanter og min nye morgenkåbe fra ellos, som jeg havde glædet mig til at tøffe rundt i på hotelværelset. I det mindste har jeg husket alt til Amilia. Jeg er bare ikke god til når det hele pludseligt skal gå stærkt, specielt ikke om morgenen. Billederne er taget tidligere på ugen hjemme i Silkeborg, en morgen hvor vi havde masser af tid 🙂

P.s. lad være med at barbere jeres armhuler med en øjenbrynskniv! Det bliver IKKE godt 😉
img_6927img_6923img_6924img_6925img_6926