Heat energidrik

Heat energidrik

Siden jeg arbejdede i nattelivet har jeg været vild med energidrikke. Nu er det efterhånden meget sjældent at jeg står på dansegulvet lørdag nat, men energidrikke er jeg stadig glad for. I stedet for at de holder mig vågen om natten, bruger jeg dem i forbindelse med min træning, for at få ekstra energi til dem. Nutramino har lavet en såkaldt heat energidrik med både koffein, BCAA og så er den uden sukker. Herhjemme er vi vilde med dem dem, men da jeg stadig ammer må jeg savne dem lidt endnu, så Amilia ikke bliver ALT for vågen. Heat findes i forskellige smagsvarianter som jeg kun har nippet til, da flere af dem er kommet frem under graviditeten. Og apropos natteliv, så er en af smagsvarianterne Mojito.
Nogle bruger koffein i forbindelse med deres træning for at forbrænde mere, da pulsen bliver lidt højere. Dog skal man ikke forvente det helt store boost på den front, blot ved at drikke energidrikke eller spise koffeinpiller. Tværtimod skal man nærmere bruge drikkene på dage, hvor man helt har overskuddet til træning. Her virker de opkvikkende! Og så kan det være man knokler lidt hårdere, når man får en portion ekstra energi. På den måde kan det måske give flere forbrændte kalorier på kontoen. I hvert fald flere end hvis du ikke kommer afsted 😉