Protein snacks og andre lækkerier

Protein snacksNår man har lyst til snack, behøver de ikke altid at være super syndige. Man kan nemlig få et væld af protein snacks, som kan stille trangen til lidt lækkert i ny og næ. Jeg har samlet lidt forskellige produkter til jer fra CONSCIOUS CHEF, som jeg selv er igang med at kigge nærmere på. Protein cereal eller kornflakes på dansk, har jeg brugt en del i min morgenmadsskåle det seneste stykke tid. Jeg elsker at have mange forskellige ingredienser i skabene til min morgenmad, så jeg kan få en skål med alt mulig spændende. De er derfor ikke prøvet bare med mælk, men i en skål med skyr, bær, kokos og andre lækkerier er de lækre. Jeg har en svaghed for ting der knaser og derfor er de prikken over i’et. Vil man spare på kulhydraterne så indeholder de ca 50% færre kulhydrater end andre kornflakes. De er desuden rige på protein og uden sukker.
Diæt nudler brugte jeg en del da jeg trænede op til mine konkurrencer. Simpelthen fordi jeg elsker pastaretter, men når man forsøger at komme i knivskarp form var pasta ikke så super smart. I hvert fald ikke sådan flere gange om ugen. Derfor lavede vi pastaretter med diætnudler der kun indeholder 8 kcal pr. 100 gram.
De resterende produkter har jeg ikke smagt endnu, men som den nutella gris jeg er må jeg hellere få prøvet hasselnød nutellaen. Protein pandekagerne finder i her, protein chips her og beef chips her.

Indeholder affiliate links
sponsoreret