Hvilken ammepude skal man vælge?

mly_9998 mly_9999 mly_0016
Ordet ammepude vidste jeg ikke eksisterede før min graviditet. Faktisk er hele baby- og børne universet fyldt med en masse ting, man først bliver klog på når man venter sig, naturligvis. Tigerspring, strækvikle, sleepcarrier, stimulatisk, kombivogne og ammepuder. Men hvorfor nu et indlæg om en ammepude? Fordi jeg først nu har fundet en der faktisk fungerer til amning, så en lille servicemeddelelse fra mig, så i ikke køber jer fattige inden i finder den rigtige. Jeg startede ud med at købe en ammepude med speltskaller som jeg brugte mellem benene om natten, imens jeg var gravid. Problemet var bare at speltkernerne gled ud i enderne, så støtten forsvandt. Det samme gælder hvis jeg ligger Amilia på den for at amme. Den anden ammepude jeg har er for lang og dermed upraktisk til amning, da den er besværlig at placere. Den er faktisk også for blød, da den bliver mast når Amilia ligger på den. Derfor har jeg undladt at bruge ammepude indtil jeg fik mulighed for at teste fossflake ammepuden. Fossflake superior er allergivenlig, da den kan vaskes ved 60° grader igen og igen uden at miste facon. Puden kan også tørretumbles ved lav varme, så man hurtigt kan bruges igen efter vask. Den er mere kompakt end de andre puder jeg har haft og giver derfor bedre støtte både til Amilia og mig. Det betyder også at jeg ikke sidder og krummer ryggen, for at Amilia kan nå brystet. Jeg ville ønske jeg havde haft den fra starten, for jeg har godt nok haft ondt i både ryg og nakke. Fossflake ammepuden er mindre i størrelsen end andre puder jeg har prøvet, og vejer praktisk talt ingenting. Det gør den nem at placere, hvilket er et must når man bærer Amilia i én arm og forsøger at ligge puden rigtigt med den anden.
Er man lige som mig meget på farten, er det også praktisk at puden ikke fylder meget. Den bliver nemt smidt på bagsædet af bilen og transporteret med rundt omkring. Om 14 dage går turen til Göteborg på fodbold- og familietur. Her skal puden helt sikkert også med. Vi skal sejle fra Frederikshavn og må derfor holde ind for at amme Amilia undervejs, da turen er lang. Og så bliver jeg helt sikkert også glad for at have den med på hotellet deroppe.
De næste 5 dage kan i få fossflake ammepuden med 20% rabat. Koden ‘lyngholm’ virker også på alt andet under ‘Mor og Barn‘. Vi har fx også en babyskies newborn topmadras, som vi bruger i hendes barnevogn. Den er virkelig lækker, og jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke havde tænkt på, at købe en ekstra madras tidligere, men efter hun har fået den sover hun længere tid af gangen.
I kan finde de forskellige forhandlere her.