Libero i virkeligheden – vind babytæppe og bleer

img_6590img_6587
img_6588 img_6444 img_6589
Ih hvor følte jeg mig voksen, da jeg købte min første pakke bleer nede i Føtex her i Silkeborg. Faktisk er jeg stadig ret stolt når jeg med indkøbsvognen drejer til venstre for børnetøjet, for at hente bleerne. Det lyder måske småtosset, men sådan har jeg det altså.
På hospitalet fik Amilia sin første Libero ble på, hvor jeg dybt imponeret kiggede på bleens indikatorstribe. Til jer der ikke har med blebørn at gøre, så er det en stribe der viser om der er blevet tisset i bleen! Siden da har vi brugt Libero og synes de skal have et thumbs up, for at inddrage forbrugerne i udviklingen af deres bleer. De har netop kørt en kæmpe bletest i hele norden, hvor alle der havde lyst kunne teste og give deres mening til kende om Libero Touch.
Herhjemme tester vi bleen hver eneste dag, og i den forbindelse har jeg samlet lidt hverdagsbilleder til jer. Som i måske har set på min instagram har jeg i dag været ude og lave intervaltræning. Midtvejs måtte vi dog holde et lille pitstop, da Amilia blev utilfreds. Selvom man hele tiden lærer sit barn bedre at kende og også hendes rutiner, kan man stadig blive i tvivl. Min første tanke var at bleen skulle skiftes, men et lynhurtigt tjek på indikatoren konstaterede, at der ikke skulle en ny undervogn til. I stedet fyldte vi ny benzin på. Man får sig godt nok nogle oplevelser og udfordringer med sådan en lille størrelse. Det var i hvert fald ikke verdens nemmeste opgave at at få mine tre trøjer halvvejs af, og trukket min voldsomt stramme sportsbh til siden, så Amilia kunne få adgang til mælken 😉

Kunne i tænke jer at teste libero touch kan i vinde to pakker i størrelse 3, samt et super fint og blødt babytæppe med touch mønster. Fortæl mig i kommentarfeltet om i vil bruge tæppet i pusletasken, i barnevognen eller et andet sted. Vinderes trækkes på mandag.

Vinderen blev Julie med sin søn på to uger! Jeg har sendt dig en mail og bedt om nærmere info 🙂 Tillykke!

Sponsoreret
img_6593