Nomi Baby – Højstol der kan bruges fra nyfødt

Nomi Baby
En af de første ting jeg forelskede mig i da jeg blev gravid, var den super seje højstol ‘Nomi’. Jeg havde luret lidt på den hos Camilla, og var for alvor solgt da jeg gik forbi Børnenes Kartel i Silkeborg, hvor den stod og blomstrede i vinduet. Godt nok havde vi allerede en højstol som jeg selv har siddet i, sådan en retro en der kan laves om til et bord, kan i huske dem? De to stole er dog i hver sin klasse, Nomi’en er en lamborghini imens den anden højstol er en veteranbil. Den gamle har helt sikkert sin charme, men Nomi Baby fra Evomove, har nogle helt andre kvaliteter. Udover at designet er virkelig smukt og passer rigtig fint ind i vores hjem, så har vi kunne bruge den helt fra nyfødt. Så selvom Amilia endnu ikke er stærk nok til at sidde selv, så kan hun stadig sidde med ved spisebordet når vi får morgen- eller aftensmad, hvilket betyder at moren og faren har TO arme at spise med!
Nomi baby er også et hit på badeværelset når jeg trænger til et bad! Det er ikke altid at Lasse er hjemme når jeg hopper under bruseren. Stolen er derfor god fordi jeg kan underholde hende samtidig med at jeg lige får mig en skyller. Så herhjemme er det intet problem at komme i bad. Bliver hun træt undervejs og falder i søvn, kan den nemt indstilles til vandret og til en lille lur. Den er så nem at indstille, at jeg kan gøre det uden at hun vågner.
Nomi stolen kan bruges igennem mange år, da der findes forskelligt udstyr til den. Man kan fx vælge Nomi mini som er en bøjle til stolen, som er praktisk når hun begynder at kunne sidde selv. Man kan også få et bord til stolen, puder og andet tilbehør.

  • Nem at flytte rundt på – vejer ingenting og har hjul
  • Fylder ikke meget i rummet, hvis man sammenligner med andre højstole
  • Kan bruges selvom hun ikke kan sidde selv
  • God på badeværelset da hun kan følge med
  • Praktisk ved spisebordet, så mor og far har to hænder at spise med
  • Løfter hende op fra støv på gulvet
  • God under madlavning, da hun nemt se hvad mor/far laver
  • Kan bruges i mange år!

Nomi Baby er modtaget som en sponsoreret gave
Nomi Baby
Nomi Baby