Personligt indlæg: Når man ikke kan det hele på én gang

Personligt indlæg: Når man ikke kan det hele på én gang
Jeg har haft et personligt indlæg liggende i mine kladder noge uger nu, og i dag skulle det skrives færdigt. Jeg er typen der gerne vil det hele på én gang. Når jeg får en ide, skal den helst føres ud i livet hurtigst muligt. Jeg har også svært ved at sige nej til folk, jeg vil helst ikke skuffe dem eller gå glip af noget. I det øjeblik jeg bliver spurgt, så kan jeg det hele. Når jeg så får tingene lidt på afstand, så kan jeg godt se at mit program nogle gange er blevet lidt for presset. Det er især noget jeg har mærket til efter jeg er blevet mor. Som selvstændig kan man vælge deltidsbarsel, og dét er hvad jeg har gjort. Så kan jeg nemlig stadig passe bloggen. Før i tiden udgav jeg et indlæg hver dag, og det stræber jeg stadig efter. Jeg har frygtelig mange ting på hjertet og en masse kladder liggende, men det tager tid at skabe kvalitet til bloggen, mere tid end jeg har hver dag som mor. Som læser tænker man måske ikke over det, men ét indlæg kan tage flere dage at lave. Teksten skal skrives, hvilket kan være en større eller mindre process alt efter indlæggets type. Billederne skal tages og de skal være ordentlige. Det kræver en location, det rigtige vejr, en der har tid til at tage billederne og derefter skal de redigeres. I mit tilfælde kan det hele også gå i vasken, hvis hensigten er at tage billeder i træningscenteret og det vrimler med mennesker. Det er ikke alle der har lyst til at være med på mine billeder! I øjeblikket bliver bloggen opdateret når jeg har mulighed for det, det vil sige når Amilia sover :D. Det gør dog lidt ondt i mit lille hjerte, når jeg ikke får udgivet de indlæg jeg har planlagt.

Amilia er omdrejningspunktet i mit liv siden hun blev født. Kærligheden vokser sig stadig større! Det er svært at forklare, jeg troede ikke det kunne lade sig gøre, at elske hende mere end da hun blev født, men sådan forholder det sig. Ét smil og jeg er fuldstændig solgt! Hun sætter dagsordenen og bliver prioriteret højest. Jeg tager beslutninger der er anderledes end jeg gjorde før hun blev født. For nyligt blev jeg opsøgt af et tv program, som ønskede at caste mig til et show. Det lød sindssygt fedt og var en god udfordring, som jeg før i tiden havde være 100% klar på. Men med en baby på 3 måneder er jeg ikke villig til at løbe en risiko for at komme til skade. Og det kunne desværre ikke udelukkes i dette tilfælde. Trods det at jeg træner en del, så er kroppen stadig ved at finde sig selv igen efter graviditeten. Det er jeg ret sikker på er vigtigt at have respekt for.
Imorgen er jeg inviteret til et event om eftermiddagen/aftenen, som jeg rigtig gerne ville deltage i. Det passer bare frygtelig dårligt med to timers transport hver vej og Amilias puttetid. Amilia er ret ked af det ved sengetid i øjeblikket og det er næsten kun mig der kan trøste hende. Jeg måtte tage en ‘mor beslutning’ og takke nej, da jeg er ret overbevist om at det ville blive et kaos for hende på den tid af døgnet. Når det så er sagt, så elsker hun at være med ude og opleve verden, det skal bare helst ikke være sent på dagen 😉 I sidste uge var hun med til crossfit om torsdagen med andre søde babyer, og fredag var vi til træningsevent i mindeparken.

Jeg har store forventinger til mig selv. Det har jeg faktisk ikke altid haft. Før i tiden var der ting jeg gerne ville og drømte om. I dag er det forventninger, og ting jeg arbejder målrettet efter. Jeg skal bare være bedre til ikke at blive skuffet over mig selv, når jeg ikke kan nå det hele. Der er flere der har spurgt om jeg er sådan en super mom, der bare kan alt. Jeg synes jeg har masser af overskud og energi til en masse ting, men der er dog begrænsninger. Og nogle dage har jeg bare brug for søvn, lige som alle andre med børn 😉