Sundere varm kakao til de kolde aftener

Sundere varm kakaoSundere varm kakao
Efteråret er kommet lige pludselig! Aftenerne er blevet kolde og jeg mærker især når jeg er på aftentur med Erwin at solen ikke varmer i samme grad. Jeg har altid været en frossenpind og Lasse driller mig med, at jeg allerede nu går med halstørklæde. Faktisk overvejer jeg også at finde vanterne frem, ellers skal jeg i hver fald have noget at varme fingrene på når jeg kommer hjem fra gåtur. Den anden dag fandt jeg de små skumfiduser i søstrene grene, jeg elsker den butik og er næsten forbi hver uge. Skumfiduserne gav mig lyst til at lave en sundere varm kakao, så selvom skumfiduserne ikke ligefrem er sunde så kan kakaoen jo godt laves i en en sundere udgave.

Den varme kakao blev lavet på 1 scoop protein pulver fra Nutramino (forhandles i fitness world og er på tilbud i øjeblikket!) Kakaoen kan laves med både tasty vanilla eller straciatella deluxe. Derudover er der brugt 4 tsk kakao fra urtekram. Hvis man vil have den en anelse sødere kan man tilføje et par dråber easis sød. Ja og så tilføjede jeg skumfiduserne fordi jeg synes det var lidt hyggeligt! Man kan selvfølgelig undlade dem 😉