Bliver numsen flad af at sidde ned?

bliver numsen flad af at sidde ned?Måske jeg gætter rigtigt, når mange oplever at numsen bliver fladere med alderen? Dit bagparti var sandsynligvis mere fyldig da du var yngre. Og faktisk er det slet ikke så underligt. Som ung bevæger man sig ofte en masse, dyrker idræt i skolen, går til sport flere gange i ugen, cykler og går mere rundt da man ikke har bil endnu. Når voksenlivet rigtig starter, er det ikke sikkert der er tid til at være aktiv på samme niveau. Nogle sidder endda ned på job dagen lang. Prøv at tænk over dette; Du står op, sidder ned og sidder ned og spiser morgenmad, sidder i bilen på vej til job, sidder ned på job, sidder ned i sofaen derhjemme, går i seng hvor du ligger ned. Hvor meget bevæger du dig egentlig i løbet af en dag?

Bliver numsen flad af at sidde ned?
Jo mere du sidder ned, desto større chance er der formentlig for, at din numse er flad. Ikke fordi det som sådan gør den flad fordi du sidder, men tværtimod fordi du ikke aktiverer den nok! Arbejder du på kontor så sørg for at komme op og stå, måske i har hæve/sænkeborde på jobbet. Når du står i stedet for at sidde, forbedrer du din hofte ekstension (strakt hofte). Jo mere hofte ekstension, desto nemmere aktiverer du dine baller. Det er ikke unormalt at jeg møder folk der ikke kan spænde i deres baller. Prøv at rejs dig op og spænd  alt hvad du kan i bagdelen. Kan du ikke finde ud af det, er det virkelig på tide at komme igang med balle træningen. I indlægget her finder du inspiration til at aktivere ballerne. Og i indlægget her, finder du en simpel man fantastisk balleøvelse, kombiner den gerne med squat, dødløft og glutebridge. Har du fået flade baller efter graviditet, kan du finde årsagen her.

Man siger desuden at en person der sidder meget, har tendens til at sidde endnu mere. Så få vendt cirklen og kom op og stå!