Aarhus Osteopati

Aarhus Osteopati Aarhus Osteopati Aarhus Osteopati
Aarhus OsteopatiSom i nok ved går Lasse og jeg til behandling hos Ivar, som er indehaver af Aarhus Osteopati. Da jeg blev gravid startede jeg min behandling for at optimere min graviditet og ikke mindst min fødsel. I kan læse mere om begge dele i indlægget her og her. Nu efter fødslen går jeg der stadig sammen med resten af familien. I den anledning vil jeg blot tippe jer om, at de også kan behandle babyer. Amilia har været med til hendes første tjek hos Ivar, som heldigvis kun fandt lidt spændinger i højre side (ligesom sin mor). Hun har det altså super godt, men sidder man nu og er udfordret med en kolik baby, kan en tur forbi Aarhus Osteopati være en formidabel ide!

Der kan være mange årsager til kolik, nedenfor har jeg listet nogle af de ting som de behandler på klinikken

  • Dysfunktioner i mave-tarm systemet
  • Lactose intolerence – mave tarm systemet har allergi eller intelerence for lactose
  • Dårlig ammeteknik eller barnet har problemer med tungebånd
  • Refluks /skjult refluks / opkast
  • Fladt / skævt kranie ex ved problematiske fødsler (for lange/hurtige fødsler, hvis barnet tages med sugekop, kejsersnit m.m.)
  • Nakkesmerter/nakkelåsninger, som ligeledes kan opstå på baggrund af problematiske fødsler
  • Rygsmertrer/låsninger i ryggen, som kan opstå på baggrund af hvordan babyen lå i maven og problematiske fødsler
  • Maveproblemer (fordøjelsesproblemer, hård mave, forstoppelse, tynd mave), ex. leverdysfunktioner, problemer med tarme, tarmflora og lukkemuskler i tarmsystemet.
  • Mellemørebetændelse

I kan læse meget mere om behandling af kolik på Aarhus Osteopati