Peanut og chokolade bites

Peanut og chokolade bitesPeanut og chokolade bites
En hurtig men lækker sag til den søde tand, kan laves på nul komma fem. Har i nogensinde prøvet at få peanut butter fra fryseren? Hvis ikke bliver i nødt til at prøve det, det bliver simpelthen så lækkert og karamel agtigt. Og med få ingredienser kan man lave små peanut og chokolade bites, der kan serveres til en kaffe latte eller til en god film.

Du skal bruge:
30 g vanilje protein pulver (fx Nutramino som kan købes i fitness world)
90 g peanut butter
60 g sukkerfri chokolade
3 spsk usødet æblemos (kan undlades)
20 g kokosflager (kan undlades)

Ingredienserne blandes i en skål og fordels i en form til isterninger. Har man ikke sådan en, kan man alternativt lave 16 små kugler. Sæt dine peanut og chokolade bites i fryseren i mindst 30 minutter. Står de i fryseren længere tid, skal de blot have 5 minutter til at tø op inden de serveres.