GRAVID OG FIT UDKOMMER I DAG

GRAVID OG FIT UDKOMMER I DAG
GRAVID OG FIT UDKOMMER I DAG
GRAVID OG FIT UDKOMMER I DAG

Åh hvor er det altså bare spændende, min bog GRAVID OG FIT udkommer i dag. Jeg vågnede imorges med sommerfugle i maven, ved tanken om at min bog kan købes fra i dag. I starten af min graviditet gik det op for mig, hvor mange gravide der faktisk er i tvivl om hvordan og hvor hårdt man må træne. Da vi offentliggjorde min graviditet, mødte jeg både folk i træningscenteret der spurgte nysgerrigt ind til min træning og samtidig modtog jeg helt enormt mange mails fra andre gravide, der havde et ønske om at træne. Derfor begyndte jeg at brygge på min helt egen bog om træning for gravide. Jeg har delt bogen op i tre niveauer ‘Nybegynder’, ‘Øvet’ og ‘Erfaren’ så alle kan være med uanset om man aldrig har trænet før, eller om man er vant til at træne. Derudover er der et nyt program til hvert trimester, da kroppen udvikler sig meget under graviditeten. I bogen fortæller jeg undervejs om de udfordringer jeg selv mødte, og hvilke ting der er vigtige at fokusere på, når man træner under graviditeten. Der er alt fra info omkring hvorfor det er godt at træne som gravid, gode råd fra jordemoderen, et kapitel om mavetræning, træningsskemaer, kostråd og meget mere.
Bogen er lavet i samarbejde med en jordemoder, samt en fysioterapeut/osteopat, og nu er den altså klar på hylderne og på nettet.
Jeg håber den kan bidrage til at flere gravide får blod på tanden til at holde sig aktive med babybulen.
Gravid og Fit udkommer i dag hos både bog og ide og saxo.