Firkornsgrød

Firkornsgrød collage
FirkornsgrødAmilia vågnede kl. 05 imorges, så jeg har haft rigeligt med tid til at gøre lidt ekstra ud af min morgenmad (og tage billeder af himlen der var utrolig smuk). Derfor skulle den firkornsgrød vi har stående i køkkenskabet prøves. Grøden er glutenfri og består af havreflager, majsgryn, risflager og hirseflager. Den skal koges i 4-5 minutter med en smule vand, ligesom med havregrød. Konsistensen er dog mere luftig og knap så tung som havregryn. Til grøden fik jeg prøvet den nye skyr med skovbær. Måske jeg er bagud, men jeg har aldrig set den før. I hvert fald ikke på sådan en stor bøtte, har i det? Den smager i hvert fald skønt. Grøden blev toppet med bær og en klat flødeskum, da vi havde en rest fra weekendens æblekage. Ret lækkert! Vi er ved at lave nyt køkken i huset og er næsten i mål. Det er simpelthen alt for lækkert og klæder virkelig huset, derfor har jeg også investeret i nogle nye morgenmadsskåle. Jeg synes skålene har mere charme end de hvide vi havde før. Skålene hedder sandrine og er fundet på Ellos, hvor jeg også har fundet lidt andre lækre sager til det nye køkken. Faktisk er jeg overrasket over hvor mange fine bolig og køkkenting de har, det var ikke gået op for mig at de solgte andet en tøj, før jeg blev tippet af en veninde om det. Når køkkenet et helt færdigt, må jeg vise jer de andre ting jeg har shoppet.

Sponsoreret