Knækbrød inden træning

Knækbrød inden træning
Knækbrød inden træning
Knækbrød inden træning
Forleden skrev jeg et indlæg om fødevarer til det sunde køkken, én ting glemte jeg dog at nævne. Vi har nemlig altid knækbrød i køkkenskabet. Da jeg var yngre synes jeg ikke knækbrød var noget særligt, men som voksen er jeg blevet helt vild med det. Måske det har noget at sige, at man i dag kan få langt flere spændende varianter. Eksempelvis knækbrødene fra Sigdal der indeholder fuldkorn, fuldkornsmel, frø og kerner. Der er 7 forskellige varianter, i øjeblikket har jeg SPORT udgaven liggende med 16 gram protein pr. 100 gram. Det høje proteinindhold gør det til mit favorit knækbrød inden træning.
Som jeg før har vist jer, er jeg glad for knækbrød med avocado og chiliflager. Det er et hurtigt mellemmåltid, eller et let måltid inden træning. Alt efter hvor sulten jeg inden jeg træner, tilføjer jeg hytteost som er også er rigt på protein og derfor mætter rigtig godt. Min pre-workout snack skal gerne indeholde en god mængde protein, kulhydrater og en smule af det gode fedt. En kombination som jeg finder i knækbrødet, ved at toppe med simple ingredienser. Når jeg er på farten er jeg også glad for at have en pakke knækbrød i tasken. Faktisk havde vi også knækbrød med i håndbagagen, da vi fløj til Maldiverne. Både fordi det tog min graviditetskvalme, men også for ikke at spise alt for meget sukker på flyturen. Knækbrødet smager skønt også uden topping!
Vil man have lidt til den søde tand har jeg været inde og lure på Sigdal’s site, hvor jeg fandt en lækker og simpel opskrift på ‘æblekage’ med knækbrødsblanding. For at skære lidt på kalorierne har jeg erstattet sukkeret med samme mængde sukrin.  Opskriften kan i finde her.

Knækbrødene fra Sigdal forhandles flere steder bla. i Meny, Kiwi, Kvickley og Superbrugsen.

Sponsoreret