Fotoshoot og lidt lækre items

collageCuz bomberRichmond & Finch cover, New Era Suede cap, Adidas Gazelle skoAdidas Originals tshirtAdidas tights
Dejligt med fredag! Desværre er jeg vågnet træt i dag, øjnene svier og hovedet føles tungt. Ikke fordi Amilia har sovet dårligt i nat, men fordi jeg arbejdede til sent igår. Klokken blev 22.00 inden vi kom hjem, da jeg var på fotoshoot hele aftenen. Lasse kom direkte fra arbejde, for at hjælpe til med Amilia da shootet var på hendes præmisser. Jeg sætter virkelig pris på at have en kæreste der bakker sådan op om mit liv, som jo lige så meget er blevet hans liv. Det er fantastisk at være i et forhold hvor man bakker op om hinandens karriere. Da jeg mødte Lasse i sin tid snakkede vi hurtigt omkring det, at man som fodboldspiller kunne ende på den anden side af jorden, og om jeg var villig til at følge med. Der var ingen tvivl, for det var ham jeg ville være sammen med. Jeg tror på at det er essentielt at man ikke bremser hinanden, men tværtimod udlever drømmene sammen.
Jeg håber i kan lide collagen jeg har lavet til jer. Endelig har jeg endelig fundet et par adidas tights der ligner dem jeg har. Mange af jer har nemlig spurgt efter dem, men desværre er det en gammel model jeg ligger inde med. Overvejer dog kraftigt at investere i disse. Jeg er vild med tights der har en bred elastik om maven!