20 minutters cirkeltræning

20 minutters cirkeltræning
I sidste uge kom jeg kun afsted i træningscenteret én gang. Det var heldigvis ikke ens betydende med, at jeg ikke fik trænet for jeg klarede det derhjemme i stedet. Som nybagt mor passer det bare ikke altid ind, med et smut i fitness centeret. Derfor har jeg brygget en intens 20 minutters cirkeltræning træning sammen, som kan laves derhjemme. Det er ikke sikkert at i alle har en masse forskellige redskaber til hjemmetræning, derfor vil jeg vise jer at man sagtens kan træne med et enkelt redskab fx en bold.
For at træningen giver sved på panden, er det vigtigt at tempoet holdes højt. Jeg satte min gymboss til 45 sekunders intervaller, med 15 sekunders pause. I kan læse et indlæg om min gymboss her og se hvor den kan købes. I kan selvfølgelig også bruge et stopur på telefonen. Videoen er lavet så i kan følge den samtidig med at i træner. Den består af én runde, hvis i skal op på 20 minutters cirkeltræning, skal der laves 4 runder i alt. God fornøjelse.