Træningstøj til hverdag

aloyoga
IMG_4660
Yep, jeg går i træningstøj til hverdag! Nogle gange et par tights, andre gange er det fra top til tå. Jakken på billedet kan jeg slet ikke få nok af, den er allerede blevet brugt til både jeans og nederdel. Den er fra yogamærket ALO YOGA som forhandles hos YOWEAR. Mine tights er det andet par jeg ejer fra samme mærke. Hvis man kan lide højtaljede tights med en bred kant, så vil i elske dem. De er skønne at have på både til træning, på farten og når jeg tuller rundt herhjemme med vores datter. YOWEAR forhandler en del mærker, som man ikke finder i de gængse butikker eller online sites. Jeg har en lille tendens til at blive ekstra forelsket i tøj, som alle andre ikke render rundt i. Så et lille tirsdags tip, hvis i har det på samme måde.

ALO YOGA SUNSET JAKKE
ALO YOGA MOTO TIGHTS
OLYMPIA THALIA BRA