Når jeg sover mindre spiser jeg mere

Når jeg sover mindre spiser jeg mere IMG_4740
Da jeg står tidligere op end før i tiden og er oppe om natten med Amilia, har jeg flere vågne timer i døgnet. Det betyder også at jeg er mere sulten end jeg plejer. Det er jo logisk nok da kroppen forbrænder mere i vågen tilstand. Så når jeg sover mindre spiser jeg mere. Derfor får jeg på nogle dage en ‘lille frokost’ og en ‘stor frokost’ senere. Alternativet er at jeg bliver for sulten og spiser for mange proteinbars, eller et eller andet åndsvagt der giver hurtigt energi. Som jeg også skrev i indlægget her om søvnmangel og lørdagsslik, så gider jeg ikke spise sukker på daglig basis. Derfor fungere det bedst for mig ikke at have slik liggende i huset, men derimod sunde snacks. Eksempelvis knækbrød som smager skønt med avocado og chili. Frugt skal vi også helst have på lager, og grøntsager til at skære ud. Nødder er et must, men helst ikke sådanne kedelige knastørre discount mandler, dem gider jeg faktisk ikke spise. Det skal være kvalitetsnødder og gerne forskellige som macadamianødder, paranødder, pekannødder, cashew. Mandler er også ok, med de skal altså være sprøde og fyldt af smag! I kan finde lækre nødder hos nøddebazaren.dk, der har jeg bestilt fra flere gange.
Jeg er nok ikke så frygtelig kreativ hvad angår mine snacks, da de skal være hurtige og nemme at finde frem. Så skulle nogle af jer ligge inde med alternativer, så byd endelig ind. God weekend fra mig <3