En sko der får dig til at løbe

Sponsoreret indlægMLY_7978
MLY_7902
MLY_7872
MLY_8045
MLY_8106
Som jeg nævnte for jer forleden, er jeg så småt begyndt at løbe igen efter fødslen. Den anden dag havde jeg min søster og hendes veninde forbi til en udendørs træning, hvor vi startede med at løbe som opvarmning. Siden da har jeg også været på en lille tur, jeg har nemlig fået nye løbesko som skulle testes. I kender det sikkert, at man ikke kan vente med at komme afsted når man har fået nyt træningstøj, sko eller et nyt pulsur!? De nye løbesko er fra Asics – modellen hedder DynaFlyte og vejer ingenting, sammenlignet med mange andre løbesko jeg har haft. Nu kan jeg rigtig godt lide intervalløb, da det virkelig gør noget godt for min forbrænding. Og når der skal løbes hurtigt, vil jeg gerne undgå at have ‘klodser’ på fødderne. Skoene er derfor geniale til et mere effektivt løb. Jeg følte mig let under løbeturen, hvilket nok skyldes at de har valgt at bruge flytefoam i den gul/grønne hæl som virker stødabsorberende. Løber jeg i sko uden god stødabsorbering, får jeg hurtigt ondt i mine knæ. Det er altså enormt vigtigt at have ordentlige løbesko på fødderne, uanset om du er til powerwalk, korte/lange løbeture eller til intervaltræning. Og ISÆR hvis du er nybegynder og gerne vil have en god løbeoplevelse, så du ikke mister gejsten inden du er kommet igang. Dynaflyte er et godt eksempel på en sko der får dig til at løbe. Nu håber jeg på at det gode vejr fortsætter nogle uger endnu, så jeg kan få mig nogle løbeture med solskin. Min blege ‘post pregnancy body’ (som det jo så smart hedder), trænger også til noget farve. Jeg er nu ret overbevist om at solen skinner på søndag, for der har jeg nemlig fødselsdag 😀